Teambuilding activiteit Parfumcreatie

  • Kokima de Kluis
  • 6 - 50 personen
  • 23819
  • Beschrijving

Ieder bedrijf heeft een andere uitstraling en waarden. Dat geldt zeker ook voor parfum. Een parfum is immers een complex samenspel van basisgeur, middennoten en topnoten, die een wisselwerking hebben met elkaar. De keuze voor een parfum is heel variabel, dus waarom zou je je niet eens wagen aan de creatie van je eigen bedrijfs-parfum?

Ontdek de wereld van geurbeleving tijdens deze parfumcreatie workshop vanuit een andere invalshoek. Iedereen krijgt het recept en een staaltje van het unieke parfum mee naar huis.

Het is ook mogelijk om samen met jouw vrienden/vriendinnen een gezellige workshop over parfums te doen.
We houden de sessie interactief en je maakt tijdens de workshop jouw eigen parfum die je mee naar huis kan nemen.

Je kan tijdens de workshop kiezen om een parfum per persoon te maken of als groep samen te werken en één parfum te ontwikkelen.

Catering mogelijkheden
Combineer jouw teambuilding of uitstap met onze cateringmogelijkheden. Een gezellige BBQ, een Hamburger buffet of liever overheerlijke Pizza's? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag formulier.   

Ligging uitje

Parfumcreatie ook aan huis geleverd
Bij Kokima De Kluis staat alles voor jullie klaar en ontvangen we jullie van harte. We kunnen met dit concept echter ook tot bij jullie komen. De Parfumcreatie workshop kunnen wij op een locatie naar keuze voorzien. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!