Teambuilding activiteit Trophy

  • Kokima
  • 10 - 300 personen
  • 23818
  • Beschrijving

Zoek je als bedrijf een outdoor teambuilding die een upgrade is voor je teamwerking op de werkvloer?

Onze zelfontwikkelde Trophy is een teamactiviteit waarin communicatie, samenwerking, grenzen verleggen en een degelijke dosis fun centraal staan, de typische kenmerken van een goed draaiend team.

Verdeeld in teams gaan jullie de uitdaging aan om proeven samen tot een goed einde te brengen. Iedere proef prikkelt andere teamkwaliteiten, waardoor uiteindelijk elke deelnemer zijn of haar talenten kan tonen aan het team.

Teambuilding Estafette
Blok-lopen, reuze katapult en stokkenraadsel zullen na deze teambuilding estafette geen onbekenden meer zijn. Snelheid en tactiek geven een voorsprong, al zal teamcoördinatie hier een sterke troef zijn. 

Beam Push Teambuilding
Samenwerken, sterk inzicht en goede communicatie zorgen hier voor een héél sterk  teamgevoel en dus voor het slagen in deze teambuilding opdracht. Deze proef ontwikkelde Kokima zelf en is volgens ons dé teambuilding proef waarin al deze facetten zitten. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Kom het met jouw team ontdekken!

Boogschieten,recht op je doel af
Wie is de Robin Hood binnen jouw team? Wie kan een goede focus en rust bewaren om het doel te raken?
Opgelet, bij deze teambuilding zou je weleens de ogen kunnen opentrekken! (Of je tegenstanders versteld doen staan).

LasershootingPick your battle
Welke strategie kiest jouw team? Goed overleg en een helder aanvalsplan of kiezen ze liever meteen voor de actie; sluipen, mikken, vuren, wegduiken…. Let the game begin!

Glij door jullie teambuilding
Met deze Glide ‘n Strike onderzoekt het team het hebben van een gezonde dosis moed, behendigheid en balans. 

Combineer jouw teambuilding of uitstap met onze cateringmogelijkheden. Een gezellige BBQ, een Hamburger buffet of liever overheerlijke Pizza's?  Na of voor de teambuilding nog een meeting plannen?        
Wij voorzien graag uw meeting bij ons ter plaatse zodat jullie naadloos van meeting naar teambuilding overschakelen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Aan het klaverblad van Lummen kan je Kokima De Kluis vinden. De grote en gratis privé parking zorgt voor zorgeloos aankomen.   

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!