Teambuilding met ezels op een rustige natuurlocatie

  • Ezelpad
  • 2 - 30 personen
  • 16163
  • Beschrijving

Teambuilding bij het Ezelpad is ideaal voor groepen die het wat rustiger willen, die het wat anders willen, die zich willen laten ver-wonderen. Het samen-zijn primeert en we streven ernaar om iedereen in zijn waarde te laten...Eigenschappen waar ezels trouwens heel goed in zijn...

Sommige modules zijn te combineren, in de buurt zijn er eetgelegenheden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

We sommen even op wat ons aanbod is :

Module 1.  Interactief Boerderijbezoek 
We geven wat uitleg over onze ezels en hun eigenaardigheden. Daarna gaat uw groep zelf aan de slag : hooi verzamelen, ezels voederen, borstelen, knuffelen,...Een ontspannende activiteit dat we afsluiten met een drankje. Deze activiteit duurt 1,5u.

Tarief : 9€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 50€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 2. Interactief Boerderijbezoek en demonstratie smeden 
De activiteit zoals hierboven omschreven met aansluitend een demonstratie smeden door Marc Decorte. U kunt zien hoe hij zijn unieke smeedijzeren klaprozen "tot leven hamert". Voor deze activiteit mag u rekenen op 2,5u.

Tarief : 12€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 3.  Onze kudde ezels leren begrijpen adhv de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water uit de Chinese Geneeskunde en hoe we dit kunnen toepassen in onze omgeving en/of werkveld. Een eye opener...

We geven jullie een toegankelijke theoretische onderbouw van de 5 elementen en hoe ze verweven zijn met elkaar, met onze organen en met onze levensfasen. Daarna gaan we een oefening doen met de ezels in de hoofdrol en krijgen jullie tools mee.

Deze activiteit duurt ongeveer 2u. Ook hier zijn stevige/gesloten schoenen en buitenkledij aan te raden.

Tarief : 12€/pers, drankje en handleiding inbegrepen. 

Module 4. Drumcirkel (max 12 pers)
Het samen drummen in een cirkel al dan niet rond het vuur is van oudsher een manier om te verbinden, te aarden, los te trillen, te helen,...

We geven uitleg over het gebruik van de drums, we vertellen over de specifieke spirit van elke drum. Dan beginnen we samen te trommelen en zoeken als groep naar eenheid en verbinding. Wie de energie voelt stromen en wilt zingen, dansen,...alles is goed. Het samen drummen is een moment uit je hoofd stappen, de energie van Moeder Aarde voelen stromen,...

We hebben een 9tal drums ter beschikking, een kleine tongue drum en enkele ratels. Eigen drum meebrengen mag zeker. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2u, we sluiten af met een drankje. Kan enkel aangevraagd worden op weekdagen. Het is ook mogelijk om een drumcirkel te boeken op een locatie naar keuze voor uw groep.

Tarief is gebaseerd op een vrije bijdrage + afrekening van de genuttigde dranken...als steun voor het verder uitbouwen van het Ezelpad.

 
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Ezelpad-boerderij, Woestenseweg 26bis, de oprit met het rood ezelhoofd nemen, GPS is niet altijd correct,

8970 Poperinge

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!