Teambuilding met ezels op een rustige natuurlocatie

  • Ezelpad
  • 2 - 25 personen
  • 16163
  • Beschrijving

Teambuilding bij het Ezelpad is ideaal voor groepen die het wat rustiger willen, die het wat anders willen, die zich willen laten ver-wonderen. Het samen-zijn primeert en we streven ernaar om iedereen in zijn waarde te laten...Eigenschappen waar ezels trouwens heel goed in zijn...

Sommige modules zijn te combineren, in de buurt zijn er eetgelegenheden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

We sommen even op wat ons aanbod is :

Module 1.  Interactief Boerderijbezoek (max 25 pers)
We geven wat uitleg over onze ezels en hun eigenaardigheden. Daarna gaat uw groep zelf aan de slag : hooi verzamelen, ezels voederen, borstelen, knuffelen,...Een ontspannende activiteit dat we afsluiten met een drankje. Deze activiteit duurt 1,5u.

Tarief : 9€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 50€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 2. Interactief Boerderijbezoek en demonstratie smeden (max 25 pers)
De activiteit zoals hierboven omschreven met aansluitend een demonstratie smeden door Marc Decorte. U kunt zien hoe hij zijn unieke smeedijzeren klaprozen "tot leven hamert". Voor deze activiteit mag u rekenen op 2,5u.

Tarief : 12€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 3.  De Verborgen Communicatie in een ezelkudde :  wat kunnen we leren van ezels ? (max 12 pers)
We nemen jullie mee in een korte beschrijving van hoe een kudde is opgebouwd, misschien kunt u linken vinden met hoe uw groep functioneert...of net niet...

Daarna gaan we enkele practische oefeningen doen met de ezels, zowel een indivuele oefening als een groepsoefening.

Na een korte pauze gaan we werken met de 5 elementen vanuit de Chinese Geneeskunde en wie weet is dit een eye-opener en een tool om mee te nemen.

Deze activiteit duurt ongeveer 3u. Ook hier zijn stevige/gesloten schoenen en buitenkledij aan te raden.

Tarief : 25€/pers, koffie en/of thee is voorzien bij de inleiding, tijdens de pauze is er ook een drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€. 

Module 4. Drumcirkel (max 12 pers)
Het samen drummen in een cirkel al dan niet rond het vuur is van oudsher een manier om te verbinden, te aarden, los te trillen, te helen,...

We geven uitleg over het gebruik van de drums, we vertellen over de specifieke spirit van elke drum. Dan beginnen we samen te trommelen en zoeken als groep naar eenheid en verbinding. Wie de energie voelt stromen en wilt zingen, dansen,...alles is goed. Het samen drummen is een moment uit je hoofd stappen, de energie van Moeder Aarde voelen stromen,...

We hebben een 9tal drums ter beschikking, een kleine tongue drum en enkele ratels. Eigen drum meebrengen mag zeker. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2u, we sluiten af met een drankje. Kan enkel aangevraagd worden op weekdagen. Het is ook mogelijk om een drumcirkel te boeken op een locatie naar keuze voor uw groep.

Tarief is gebaseerd op een vrije bijdrage + afrekening van de genuttigde dranken...als steun voor het verder uitbouwen van het Ezelpad.

 
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Ezelpad-boerderij, Woestenseweg 26bis, de oprit met het rood ezelhoofd nemen, GPS is niet altijd correct,

8970 Poperinge

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!