Schilderworkshop als teambuilding | De ideale combinatie tussen creativiteit, kunst en teambuilding

 • Louise Van Hemeldonck Art
 • 8 - 70 personen
 • 22437
 • Beschrijving

Op zoek naar een verfrissende en inspirerende ervaring die creativiteit, kunst en teambuilding combineert? Ontdek mijn exclusieve schilderworkshop.

Waarom deelnemen?

 • Ben je net als Ikea, Chanel, Loop Earplugs, Edgard & Cooper, Delen Private Bank opzoek naar een activiteit die jullie mensen verbindt, eens uit de comfortzone trekt en vooral un creativiteit wil laten ontdekken?

  Onder begeleiding van de Antwerpse abstracte kunstenaar Louise Van Hemeldonck ervaar je een nieuwe vorm van ontspanning en expressie en ontdek je de creatieve kant van je collega’s.

Wat kan je verwachten?

 • Leer abstract schilderen met acrylverf, zelfs als je nog nooit een penseel hebt aangeraakt
 • Geniet van een sfeervolle en interactieve workshopervaring, waarbij je stap voor stap wordt begeleid om je eigen stijl te ontwikkelen
 • Verken diverse technieken en materialen, van penselen tot paletmessen, en ontdek hoe je emotie en energie in je werk kunt vastleggen

Investering in Jezelf en je Team

Als leider weet je dat een hecht team cruciaal is voor succes. Geef je team de kans om sterker te worden en samen te leren, te groeien door middel van kunst en creativiteit. Neem contact op voor een offerte op maat.

Duur

Ongeveer 2 uur

Waar en wanneer

 • Ontdek mijn studio in het hart van Antwerpen op 200 m van het MAS - Braziliëstraat 40 - of laat ons naar jouw locatie komen, op een tijdstip dat jou en je team het beste uitkomt.

Klaar om uit je comfortzone te stappen en je team op een heel andere manier te leren? 
Reserveer via het contactformulier.

Ligging uitje

Mijn studio bevindt zich in de populaire buurt het Eilandje, vlak bij het MAS in Antwerpen.

Ook de ideale plek voor een een brunch of lunch aan het water of in één van de heerlijke restaurants random. Ideaal voor zowel intieme high-end dinners of grote groepen. Je vindt er makkelijk parking en alles is op wandelafstand. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!