Teambuiding: 2CV Grand Prix

  • WOW! Events
  • 5 - 56 personen
  • 23035
  • Beschrijving

The 2 Cv Grand Prix: Een Revolutionair Spel voor Bedrijven en Groepen 
We zijn verheugd om ons nieuwste product, "The 2 CV Grand Prix," aan te kondigen - een opwindend spel speciaal ontworpen voor bedrijven in een leuke competitie. Dit unieke spel brengt teams samen in een opwindende race waar strategie, samenwerking en leiderschap centraal staan. "The Grand Prix" belooft niet alleen entertainment, maar ook waardevolle inzichten en verbeteringen voor uw bedrijf.

Hoe "The Grand Prix" Werkt:
Teams strijden tegen elkaar in een reeks uitdagende opdrachten en activiteiten. Het spel is ontworpen om de kernwaarden van teamwork en leiderschap te versterken.

Aanpasbaar aan uw specifieke bedrijfsdoelen en thema's.

Wij geloven dat "The Grand Prix" niet alleen een spel is, maar een instrument dat de samenwerking binnen uw organisatie bevordert en een positieve impact heeft op de teamdynamiek.

Ontdek de Mogelijkheden met WOW Events en "The Grand Prix"
Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over WOW Events en "The Grand Prix." Ons team staat klaar om samen met u een onvergetelijk bedrijfsevenement te plannen.

Halve dag of dag event , met een bezoek en of met een leuke BBQ of Pasta het kan allemaal!  We kunnen dit zelfs op verplaatsing organiseren. 

Als je getriggerd bent neem  vrijblijvend contact op voor meer info .

Ligging uitje

Ligging: Verhuurpunt Holsbeek (Hageland) 
Adres: Langestraat 40C, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek) 
Of op verplaatsing

 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!