(Dream)Teambuilding in Style

  • WOW! Routes Belgium
  • 20 - 150 personen
  • 23035
  • Beschrijving

Ontsteek het vuur van samenwerking en innovatie met onze zorgvuldig samengestelde zoektochten en conferentiebreak-outsessies. Wij nemen elk logistiek element voor onze rekening, waardoor uw team de vrijheid krijgt om te verbinden en te genieten van de ervaring.

De veelzijdige evenementenlocatie bij La Grange:
Ontdek een toevluchtsoord voor uw evenementen, geschikt voor maximaal 150 gasten, genesteld in het pittoreske landschap van Vlaams-Brabant. Geef de ruimte uw persoonlijke touch - van op maat gemaakt decor tot geavanceerde audiovisuele verbeteringen - en laat de toegewijde vergaderruimte het podium vormen voor impactvolle presentaties.

Evenementproductiediensten van begin tot eind:
Begin aan een stressvrije reis terwijl wij elk detail van concept tot vlekkeloze uitvoering zorgvuldig begeleiden. Via persoonlijke consultaties zorgen wij ervoor dat uw visie naadloos tot leven komt.

We zijn verheugd mee te delen dat de ambiance zal worden versierd en gethematiseerd ter ere van klassieke Citroëns - een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van oldtimers. Deze unieke setting zal dienen als achtergrond en naadloos samensmelten met de ethiek van WOW! Routes!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Ligging: Verhuurpunt Holsbeek (Hageland)

Adres: Langestraat 40C, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!