Teamchallenge op een locatie naar keuze!

  • Contained
  • 10 - 200 personen
  • 21269
  • Beschrijving

Op zoek naar een leuke teambuilding of groepsactiviteit? 
Een activiteit waarbij iedereen (jong, oud, fit, minder fit,...) zijn steentje kan bijdragen en een leuke tijd kan beleven?

Wij organiseren de TEAMchallenge op een locatie naar keuze. Een activiteit die standaard 6 challenges omvat en een duurtijd heeft van circa 2u30 minuten effectieve activiteit.

We verdelen ons in verschillende teams en gaan de strijd aan tegen de andere groepen! In ons aanbod opgenomen zijn zowel fysieke als mentale games, de deelnemers kunnen zelf kiezen aan welke ze wensen deel te nemen en zo verzamelen alle deelnemers punten voor hun team!

Onze standaard succes formule bestaat uit:

Fysieke games: bubble football, arrow tag, shooting skills
Mental games: escape boxen, constructie games, mind games

Niet tevreden over de activiteiten? Liever andere activiteiten gewenst? Contained beschikt verder over mobiele lasershooting, volksspelen, highlandgames, GPS-tocht en zelfs over een mobiele pizzaoven!

U leest het goed: wij kunnen ook een combinatie maken met catering/dranken/activiteiten ...

Ook ideaal als teambuilding!

Gezien het feit dat deelnemers kunnen kiezen tussen fysieke games of mindgames is dit een topper richting teambuildings, dit omdat iedereen wel een richting uit kan van zijn/haar keuze!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

 

Ligging uitje

Mogelijk in heel Belgie

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!