The App game

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 16771
  • Beschrijving

The App Game! Een supergaaf teambuildingsuitje met aan App spel op maat!  
Ontdek een stad op een unieke wijze! Speel The App Game in elke gewenste stad. Je gaat als team de stad in om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door real-time navigatie weet de TB Events App precies waar je bent en ontvang je de uitdagende opdrachten en vragen. Voer ze goed uit en verdien punten voor je team. Maar pas op: je tegenstander kan ook een boobytrap activeren! Daarnaast is niet alles direct zichtbaar in het spel. Geheime locaties worden gedurende het spel pas zichtbaar en wie het eerst komt, wie het eerst maalt!  

Daarnaast is The App Game volledig naar wens te personaliseren. Voor dat je weet gaan de opdrachten niet meer over de stad maar over je eigen bedrijf, familie of vriendengroep! The App game staat garant voor een uitdagende interactieve ervaring en the city is your playground! Let’s play!  

Wat staat je te wachten tijdens The App Game?  
The App Game begint rustig. We zetten je eerst even in de wacht. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris krijgen jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaan jij en je team de stad in. Via de App krijg je diverse uitdagende opdrachten en vragen door. Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een drankje (koffie, thee of fris) wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

The App Game kan plaatsvinden in heel Belgie, Duitsland en Nederland waar onder de volgende steden:

Antwerpen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 

Staat uw locatie hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!