The Hangover City Game

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 15950
  • Beschrijving

Party hardy! De kater komt later!

Bij een goed feest maak je de volgende dag pas de schade op. Met een flinke kater in je kop: verloren spullen, lippenstift op vreemde plaatsen, blauwe plekken... Net als de vier hoofdrolspelers in de briljante speelfilm ‘The Hangover’. TB Events biedt je de mogelijkheid om The Hangover nu zelf real time te beleven tijdens je vrijgezellenparty.

Hoofdpijn! Langzaamaan wakker worden is er helaas niet bij vandaag. Jullie herinneren je namelijk niets meer van de afgelopen avond en de bruidegom is spoorloos! Het huwelijk vindt morgen plaats, tijd om in een noodtempo te reconstrueren wat er in hemelsnaam gisteravond allemaal gebeurd is en vooral.. waar is Doug gebleven! 


Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. The city is your playground! Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Hangover?
Je kunt niet droog de strijd in en dus word je ontvangen met een biertje. Na een korte speluitleg vormen we teams van vier tot zes man en gaat jullie groep gewapend met een zak attributen en een opdrachtboekje op pad.

Elke deelnemer krijgt minimaal één opdracht voor zijn kiezen en - lucky you - de dobbelsteen bepaalt welke opdracht uitgevoerd moet worden. De kans bestaat dat je een wildvreemde dame met rode schoenen (liefst met hoge hakken) moet vinden en zoenen om je punten te scoren, het liefst zonder bitch slap. Ook kan je gevraagd worden een groepstattoo te ontwerpen.Het mooiste resultaat telt uiteraard!

Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.

The Hangover duurt ongeveer 2,5 uur.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

The Hangover City Game kan plaatsvinden in onder andere de volgende steden:

Antwerpen, Aachen, Aalst, Bonheiden, Brussel, Brugge, De Panne, Gent, Genk, Grobbendonk, Hasselt, Ieper, Knokke, Kortrijk, Lanaken, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Mol, Namur, Namen, Oelegem, Oostende, Roeselare, Sint-Truiden, Sint Niklaas, Turnhout, Waregem.

 


Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!