Ultieme free-roam VR ervaring in hartje Gent

  • Zero Latency Gent
  • 2 - 24 personen
  • 22640
  • Beschrijving

Na Sydney, Las Vegas, Montreal, Tokyo, Kuala Lumpur, Barcelona, Dubai en nog 72 zalige plekken... komt Zero Latency eindelijk ook naar Gent. Maak kennis met 's werelds meest immersive free-roam virtual reality ervaring én de exclusieve gaming experiences die daarbij horen.

Er kan er maar één de grootste zijn. Met een oppervlakte zo groot als een tennisveld, kan je inderdaad over een heuse arena spreken! Een verborgen pareltje aan het Zuid in Gent, mét een gezellige bar en ruimte zat voor grote teambuildings, vergadering op locatie of creatieve workshops in een uniek kader!

Er kunnen maximaal 8  spelers tegelijk spelen. Mensen die niet spelen kunnen gezellig een drankje drinken in onze VR bar of op de schermen meevolgen hoe de spelers in de arena hun missie voltooien. Indien gewenst, kan er ook aanvullend voor een drank- en/of eetformule gekozen worden. Voor zakelijke events wordt de arena steeds privé afgehuurd. Er sluiten dus geen andere spelers aan tijdens de VR sessies.

  • VR-experience van 30 minuten of langer volledig op maat samen te stellen
  • Kies uit wel 6 verschillende spellen en talloze combinaties
  • Zet je eerste stappen in een post-apocalyptische wereld, vecht tegen zombies of ontsnap aan Vaas in Far Cry® 3 VR
  • Jij zit écht in het spel door deze hightech VR-ervaring
  • Beweeg vrij rond, zonder kabels of rugzak, door de arena ter grootte van een tennisveld
Ligging uitje

Bus- en tramhalten en ondergrondse parking Gent-Zuid op 100 meter.
Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Onze VR arena ligt pal in het centrum, tussen talloze horecagelegenheden en ideaal als combinatie met een cultureel bezoek.
Kijk voor meer informatie op de website van Zero Latency.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!