Undercover in de stad

  • TECH4FUN
  • 10 - 100 personen
  • 24613
  • Beschrijving

Hoogste tijd om jullie stoutste schoenen aan te trekken, en undercover te gaan in 1 van de grootste XTC-netwerken ter wereld. Wie slaagt er in de nodige informatie te verzamelen en het netwerk te ontmantelen?

Gewapend met een tablet en een rugzak boordevol bewijsmateriaal en gadgets worden jullie op een heel bijzonder missie gestuurd: infiltreren in het Belgisch-Nederlandse drugsnetwerk van Mario V. En daarbij zoveel mogelijk informatie verzamelen over de werking van het netwerk, zodat we de drugs kunnen lokaliseren en het netwerk voorgoed kunnen uitschakelen.

Er liggen heel wat vraagstukken op jullie te wachten.  Hoe ziet de organisatie er uit - hoe verloopt de productie - hoe worden de transporten georganiseerd - hoe verlopen de geldstromen - hoe wordt gecommuniceerd - en vooral, waar wordt de drugs opgeslagen? Voor dit alles krijgen jullie de hulp van "echte" gadgets in jullie rugzak. Het spel maakt gebruik van Augmented reality. Dit betekent dat in dit spel niet alleen jullie undercover zijn, maar ook sommige van jullie hulpmiddelen. Deze worden via jullie tablet toegevoegd aan jullie omgeving, zodat ze alleen voor jullie zichtbaar zijn.

Gaandeweg vinden jullie steeds meer informatie, en komen we dichter bij de finale: het lokaliseren van de voorraad! In welk team schuilen de beste speurneuzen?

Praktisch
Een Citygame UNDERCOVER IN DE STAD heeft een aanpasbare duur (1,5u-3u).

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Voorbeeldprijzen totaal (excl BTW en verplaatsing)
10 personen: €50 p.p

30 personen: €30 p.p
60 personen: €30 p.p

Ligging uitje

UNDERCOVER IN DE STAD kan op elke locatie in België en Nederland - zelfs buiten de stad ;-), met start- en eindpunt volgens jullie wensen.  

 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!