Virtual reality - free roam (VR Back packs)

  • Next Level Games
  • 2 - 40 personen
  • 21818
  • Beschrijving

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NEXT LEVEL TEAMBUILDING?
Ga op avontuur met je collega’s en laat jullie samen onderdompelen in de wondere wereld van één van onze next level uitdagingen. Versterk de band en werk samen of breng het competitiebeest in jou naar boven en ga de strijd aan met je collega’s! Nog geen zin erna om de strijdbijl te begraven? Zet de competitie dan verder tijdens het axe throwing. Wie weet versla jij jouw baas wel!

Bij onze free roam virtual reality ervaringen draag je een VR-rugzak (backpack), een VR-bril en, in het geval van onze VR shooters, een futuristisch wapen. Zo ben je volledig uitgerust om de virtuele ruimte optimaal te verkennen en jouw missie te volbrengen. De nadruk ligt hier op de adembenemende visuele ervaringen en teamwork.
VR SHOOTERS OF VR ESCAPE ADVENTURES

VR SHOOTERS
Ga samen zombies te lijf, verdedig de loopgraven tegen aanstormende soldaten in WW1 of beschiet al rijdend zwermen bovennatuurlijke wezens. Er is voor elk wat wils. Je hoeft niet op voorhand te beslissen welke game je wil spelen. Onze gamemaster geeft de nodige uitleg, waarna je de keuze kunt maken. Je hebt zeker ook de mogelijkheid om verschillende shooters te combineren, afhankelijk van de tijd. 

VR ESCAPE ADVENTURES
Next Level beschikt momenteel over 7 Free-roam Escape Adventures. Volledig draadloos kun je elk voorwerp of elke muur onderzoeken zonder enige belemmering door een kabel. 

Slaag jij erin om de aarde verdedigen en de aanstormende meteoriet vernietigen vanuit het ruimtestation, om jouw piratencrew van de vloek bevrijden of tijdig te ontsnappen uit de gevreesde drakentoren? Het kan allemaal!

ONZE VR FREE-ROAM (BACKPACK) VELDEN
We beschikken over 2 velden waarbij er per veld 2 tot 4 personen tegelijk kunnen spelen. Binnen de afgebakende gebieden kunnen je volledig vrij rondlopen. Je hoeft dus in het spel niet te teleporteren, maar kunt gewoon rondwandelen zonder enige belemmering!

SPEELTIJD GEGARANDEERD
Voor de aanvang van het spel krijg je nog uitleg van onze game masters. Geen zorgen, de uitleg behoort niet tot de effectieve speeltijd! Zo kan je 45 tot 60 minuten ongestoord spelen.

Next Level kan momenteel tot 26 personen op hetzelfde moment laten spelen. Reken daar nog 20 zitplaatsen rondom de bar en de game velden bij. Make the count! Large teams are very welcome!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We bevinden ons in het centrum van Gent. Heel erg toegankelijk via openbaar vervoer maar ook met de auto door de verschillende grote parkings rondom ons. Adres: Sint-Niklaasstraat 27a - 9000 Gent

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!