Virtual reality op locatie

  • Virtual reality op locatie
  • 1 - 300 personen
  • 16740
  • Beschrijving

Virtual reality is de toekomst. Teambuilding krijgt op deze manier een letterlijk nieuwe dimensie. Wij hebben meer dan 100 verschillende scenario’s om jullie bedrijfsuitje tot een onvergetelijke ervaring te maken! Onder begeleiding van onze enthousiaste spelbegeleiders, maken jullie geheel op eigen tempo kennis met de wereld van virtual reality!

Stap samen met je collega's, vrienden of familie in een compleet nieuwe dimensie op je eigen locatie
Overwin je hoogtevrees en neem een ritje in onze rollercoaster, ga diepzeeduiken in een spectaculaire onderwaterwereld, ga met ons mee op safari door Afrika, probeer te overleven tussen de robots of houd een sneeuwballengevecht met je collega’s.

Virtual Reality maakt dit – en nog veel meer – mogelijk. 

Naast dit aanbod ontwikkelen wij al 2 jaar zelf verschillende nieuwe VR games. Hierdoor hebben wij een uniek en perfect aanbod voor jullie op maat!

Onze Virtual Reality belevenissen zijn gericht op:
Evenementen, teambuilding, bedrijven, vrijgezellenfeesten, families, verjaardagen, personeelsfeesten, teamuitjes en (zakelijke) groepen. Onze VR experiences zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn voor iedereen toegankelijk. Jij bepaalt wat voor virtual reality ervaring je wilt beleven. Kies je voor FUN? Of toch liever iets meer spanning en sensatie? Of wil je je focussen op teambuilding? Alle thema’s zijn mogelijk. Samen met jullie kijken we naar de verschillende mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het een geslaagde dag wordt!

Wij bieden:

  • Meer dan 100 games
  • Onvergetelijke ervaring
  • Teambuilding
  • Spanning
  • Plezier


Wij adviseren je graag over de verschillende Virtual Reality mogelijkheden die je bij ons kunt boeken via onderstaand aanvraagformulier.

Ligging uitje
Wij bieden onze virtual reality activiteit aan door heel de BeNeLux!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!