VR op eigen locatie – Are you ready for VR?

  • Uitjesbazen België
  • 15 - 2500 personen
  • 20256
  • Beschrijving

Alles KAN (EN MAG) met Virtual Reality. Onze VR uitjes op locatie naar keuze bezorgen jou en jouw gezelschap een enorme virtuele glimlach op het gezicht. Even tussen dinosaurussen lopen en vervolgens een Virtual Bomb met z’n allen ontmantelen. VR op locatie is dé ultieme activiteit van 2022. En terecht natuurlijk!!

Kies voor dé complete Virtual Reality Experience
Van het uitzicht genieten op een wolkenkrabber, de Himalaya beklimmen of gebalanceerd over een touw lopen tijdens de Plank Experience. Virtual Reality maakt alles mogelijk. En dat op jullie eigen gekozen locatie. Want: wij komen naar jullie toe!

Wat wij adviseren? Een complete Virtual Reality Experience natuurlijk! Dit is namelijk  dé unieke combinatie van onze VR Workshop en VR Teambuilding. Ideaal om kennis te maken met Virtual Reality EN je gezelschap beter te leren kennen. Hoe vraag je jezelf dan natuurlijk af? Stress, communicatie en onverwachte situaties brengen dé echte jij en ik naar boven!

  • Meerdere VR games met de VR Workshop.
  • Met VR Teambuilding gaan jullie samen een virtuele bom ontmantelen. Fun, Fun! (#teambuilding).
  • Begeleiding van een échte VR expert.
  • Door gebruik van meerdere VR brillen, is Virtual Reality perfect geschikt voor meerdere teams en grotere groepen!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer VR op locatie met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Onze VR activiteiten zijn te spelen op elke locatie in België. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Full VR Experience.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!