Vrouwelijk Leiderschap door Zelfexpressie

  • Barbara Loots
  • 4 - 20 personen
  • 24534
  • Beschrijving

Deze workshop rond zelfexpressie is een krachtige stap naar meer leiderschap, zelfvertrouwen en plezier. 

Voor wie?
Voor bedrijfsprofessionals die hun leiderschapsstijl, presentatie en zelfexpressie willen versterken.

Omschrijving activiteit
Deelnemers leren hoe ze zich kunnen uiten vol authenticiteit, charisma en zelfzekerheid.

De zakelijke vrouw wordt in de spotlight gezet. Oefeningen rond improvisatie verhogen spontaniteit en zelfexpressie. Visualisatie-technieken worden gebruikt om tot een zelfzeker en krachtig zelfbeeld te komen en zo meer ruimte te durven innemen. Power poses helpen om jouw stemming onmiddellijk te veranderen. Zet je leiderschap in de spotlight. Met zakelijke finesse, krachtig bewegen en leiden.

Al deze technieken kunnen deelnemers na de workshop blijven toepassen en het draagt bij tot een positieve mindset.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Getuigenis - Daphné De Troch (Neurodiversity consultant bij Bjièn)
“Barbara zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en veilig binnen de groep. Stap per stap ben ik ook positiever beginnen denken over mijn eigen lichaam en ook echt terug leren houden van mijn lichaam. Een aanrader voor iedereen die wil werken rond body positivity en zelfvertrouwen. De workshop was ook tot in de puntjes voorbereid. Barbara moedigt je aan om wat meer te durven, maar zal je nooit pushen om iets te doen waar je zelf niet achter staat. Echt een top lesgeefster.”

Wie is Barbara?
Barbara is al geruime tijd een veelzijdige kracht in zowel de stand-up comedy als burlesque scene. In haar avondvullend show ‘Burn the Bra!’ smelt ze deze kunstvormen naadloos samen. Hier kruipt ze in de huid van diverse personages en uitvergrotingen van zichzelf. Met haar alter ego Papo Rouge brengt ze acts vol komische absurditeiten, glamour en een sensuele touch. Daarnaast treedt ze ook op als improvisatie actrice.

De vaardigheden die ze hierdoor heeft ontwikkeld bleken niet alleen waardevol op het podium maar ook in het dagelijkse leven. Zo leerde ze minder in haar hoofd vast te zitten, haar eigenheid te omarmen en in haar kracht te staan. Jezelf met een knipoog benaderen is volgens haar de essentie van persoonlijke groei.

“De deelnemers kwamen uit hun vertrouwde kringetje en ook tot zoveel meer dan een improvisatie en dans. Ik zag overal steeds meer attitude vol zelfvertrouwen dat doorstraalde tot lang na de workshop. We hebben ook heel wat afgelachen, want het leven is veel te kort om jezelf te serieus te nemen. Deze positieve vibes blijf ik verder delen, want krachtig leiderschap draait om goed zitten in je vel en jezelf kunnen uiten op een authentieke manier

 

Ligging uitje

Mogelijk in heel België

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!