Wie is de Verrader?

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 15899
  • Beschrijving

Wie is de Verrader? bevat alle elementen om een groepsuitje of teambuilding tot een daverend succes te maken! Als team ga je op pad in de stad. Je vervult diverse opdrachten om punten te verzamelen. Maar één van je teamleden is de verrader en hij of zij zal er alles aan doen om jullie missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit ben je in staat om de verrader te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen?

Als team voer je opdrachten uit en jaag je op 'de verrader' in jullie midden. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Nodig zijn: inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis.

Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Nieuwsgierig naar meer teambuilding activiteiten van ons? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor  Help de directeur is ontvoerd, Escape room op locatie,  Escape in the city, Virtual reality, en nog veel meer….

 

Ligging uitje

Wie is de Verrader kan op verschillende plaatsen plaatsvinden waaronder in: Leuven, Antwerpen, Brussel, Brugge, Sint Niklaas, Mechelen, Gent, Oostende, Turnhout, Mol, Genk, Oelegem, Grobbendonk, Knokke, Namur, Luik en De Panne, Bonheide, Namen, Lier, Mons, Kortrijk, Ieper, Aalst, Oelegem, Grobbendonk, Hasselt, Sint-Truiden, Lanaken, Aachen, Waregem, Roeselare,

Staat uw locatie hier niet tussen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!