Zeepkisten

  • Aanjagers
  • 10 - 100 personen
  • 22396
  • Beschrijving

Ontdek de sensatie van Zeepkisten F1, een teambuildingactiviteit die snelheid, strategie en teamwork samenbrengt voor een bedrijfsuitje vol plezier en uitdaging.

Bij deze unieke variant van de Formule 1 draait het niet alleen om wie het snelst is, maar ook om slimme tactieken, soepele communicatie, goed getimede checks en een doordachte taakverdeling. De teams strijden niet alleen om de finishlijn, maar ook om de waardering van hun collega's.

Welk team gaat er met de meeste punten naar huis en mag genieten van de welbekende champagne-douche? Dat bepalen jullie terwijl jullie samenwerken om de zeepkistenrace tot een succes te maken.

Dus, zet je schrap voor een dag vol lachende gezichten, teamwork en misschien zelfs wat competitieve spirit. Trek je helm aan, geef je zeepkist een laatste check en laat de race om de beste zeepkistenkampioenen beginnen!

  • Geschikt voor iedereen
  • Duur: 80-180 minuten, in overleg. 
  • Locatie: overal mogelijk, ook buiten!
  • Benodigheden: vlakke ondergrond en voldoende ruimte (3 tot 4 m2 p.p.)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Deelnemers waardeerden deze activiteit met een 9 gemiddeld!  
Ligging uitje

De Zeepkistenrace kan nagenoeg op elke locatie met voldoende ruimte en een vlakke vloer plaatsvinden, onder de juiste weersomstandigheden zelfs buiten. We komen graag naar jullie eigen locatie toe! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!