Eten, Drinken & Feesten in Turnhout

Filteren

Filters

Kerstuitjes 2025
Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
54 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Eten en Drinken
  • Plaats, regio of provincie: Turnhout
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    We beginnen de workshop met een uitleg over verschillende sterke dranken, likeuren, over het belang van ijs, de functie van ijs, de verschillende technieken om een cocktail te maken, het belang van een goede balans, het combineren van smaken, het aanspreken van alle zintuigen, ... Deze uitleg duurt een 30-tal minuten, waarin de bartender ook enkele cocktails maakt. De gasten krijgen telkens een miniatuurversie van de cocktail die de bartender maakt zodat ze zelf de smaken en texturen kunnen ervaren. Met deze uitleg en demonstraties kunnen de gasten zelf aan de slag.

    De groepen moeten zelf een cocktail bedenken, ontwerpen en maken. Elke groep krijgt 1 uur de tijd om te experimenteren met verschillende smaken, kleuren dranken, technieken en decoraties... Tijdens dit uur zullen ze de theoretische uitleg moeten omzetten in de praktijk, maar zullen ze ook elkaar nodig hebben om zo na een uur 1 perfecte cocktail te kunnen voorleggen aan de volksjury. De groepen gaan verschillende cocktails maken, proeven en drinken. De bedoeling is dat ze de cocktail aanpassen tot hij helemaal perfect is. Er zullen dus per groep tussen 5 en 10 cocktails gemaakt worden om perfectie te bereiken.

    Eindigen doen ze met de presentatie van 1 cocktail aan de volksjury, die zal de cocktails beoordelen op smaak, balans, presentatie, kleur, ... De winnende groep krijgt een prijs, deze kan voorzien worden door Ecco la luna.

    De groepen kunnen zichzelf 'bedienen' aan enkele buffetten die in de zaal staan. Op het eerste buffet staan allerlei verschillende soorten glazen, bekers en recipiënten waaruit de gasten kunnen kiezen om hun cocktail in te serveren. Het tweede buffet is een buffet dat zal vol staan met verschillende dranken, likeuren, sappen, siropen, ... De gasten zullen hier alles terugvinden van vodka tot cava en van limoensap tot violetsiroop. Het derde buffet zal gevuld zijn met verse ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en groenten zullen tot de beschikking staan van de groepen.

    Er zijn echter enkele spullen die aan elke groep uniek zullen zijn. Op elke tafel staat een 'mystery box'. In deze box zitten enkele 'speciale' ingrediënten die enkel die groep zal krijgen. Chocolade, chillipeper, cacaopoeder, tomaat, koriander, thijm, gember, ... Deze ingrediënten zijn riskanter om te gebruiken in een cocktail, maar zullen bij goed gebruik wel punten scoren bij de jury.

    Na het uur moeten de groepen hun cocktail voorstellen aan de bartender en de volksjury ze moeten ook 1 beker voorzien van hun cocktail voor elke overige groep, De overige groepen proeven telkens en geven punten op tien op een puntenfiche. De punten van de volksjury en de bartender worden samengeteld.

    10 - 200 personen

    Bij deze echte teambuilding gaan we in verschillende groepjes onze eigen wijn creëren. Om dit te doen beschikken we over verschillende mono cepages (druivensoorten). We gebruiken eveneens meetinstrumenten, glycerine (suiker) en hout. Als echte wijnmaker gaan we ook de etiquette maken, een marketingplan en een budget opmaken, enz. Dit alles moet natuurlijk in een beperkte tijd gebeuren.

    In een tweede fase gaat elk team een presentatie doen om zijn wijn aan de andere teams te verkopen. Hierop worden dan punten gegeven op de presentatie, het visuele, de coherentie tussen de wijn, het doelpubliek, het budget enz...
    In een derde fase worden de verschillende wijnen blind geproefd. En daar komt de kat op de koord. Het winnend team gaat naar huis met een leuke prijs.

    14 - 700 personen

    Tijdens de workshop worden de deelnemers verdeeld in teams die deelnemen aan verschillende spelletjes (bijv. Mout crushing speed contest, blinde identificatie van aroma’s in bieren, zaklopen, enz.) in verband met bieren.

    Naast de kleine competities is er ook een workshop. Ieder team bezoekt het brouwkraam tijdens het evenement. Een animator legt de basis uit van het brouwen van bier. 

    De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

    10 - 150 personen

    Een mobiele winterbar tijdens je kerstmarkt of kerstdrink op kantoor?

    Dan hebben wij voor u de perfecte invulling met de mobiele winterbar. De mobiele winterbar(s) winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Daarom hebben we vorig jaar onze mobiele bars in een winters jasje gestopt. Met deze typische winterdrankjes maken we dan ook graag het verschil:

    - We geven de traditionele warme chocolademelk een twist.
    - Hebben speciaal een warme punch ontworpen.
    - We hebben zelfs een Kerst Mojito ontworpen, dit met een kruidig drankje die we   afwerken met wat poeder sneeuw. 
    - Een alcoholvrije creatie op basis van warme appelsap.
    - Daarnaast hebben we ook nog een creatie met een ‘smokey spirit’ al dan niet   alcoholvrij.

    Via mooi uitgewerkte posters kunnen we de bar zelfs helemaal personaliseren. Ook nog dit, het is niet altijd toegestaan om alcoholische drank te serveren op het bedrijf. Vandaar dat we zelfs een volledige alcoholvrije mobiele winterbar kunnen aanbieden. Kortom, bij Grunewald.bar zit je goed voor je volgende kerst- winterdrink op kantoor of bedrijf.

    Wil je je medewerkers of hard werkende arbeiders in het magazijn eens bedanken voor hun inzet .....
    Vraag dan hier alvast een eerste uitwerking aan voor een kerst- winterdrink op kantoor, bedrijf of event.

    40 - 1000 personen

    Deze workshop is een heus spektakel. Bij aankomst krijgen alle deelnemers een echte koksmuts opgezet, de schortjes worden geknoopt en men mag zich verwachten aan zinnenprikkelend chocoladeplezier.

    Making of the long chocolate street: een ellenlange chocoladerivier in diverse kleuren en smaken waar het ganse team aan meewerkt. We eindigen met het zelf creëren van de mooiste chocoladelolly’s op basis van marshmallows. Na afloop neemt elke deelnemer een doosje zelfgemaakte chocoladecreaties mee naar huis.

    De heerlijke Inspirations chocolade workshops zijn de uitstekende teambuilding activiteiten voor groepen. De afgelopen twaalf jaar hebben we met trots vele onvergetelijke ervaringen gecreëerd voor teams en bedrijven.

    Deze chocoladeworkshop kan ook online worden gegeven!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
    # teambuilding

    10 - 150 personen

    Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij!

    Werner Callebaut is een biersommelier & chocolade expert en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten.  Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

    De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van onze Belgische bier- en chocoladecultuur.  

    De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt  klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten.

    Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn.

    Een absolute aanrader als teambuilding activiteit of bedrijfsevenement

    10 - 100 personen

    Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.
     

    Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van jou. No shit, Sherlock!


    Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner
     

    Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het etablissement, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel.
     

    Terwijl de groep geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!
     

    Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

    Het Moorddiner is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra. Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in, met de gewenste stad/regio waar u dit moorddiner wilt laten plaatsvinden.. 

     
    Wij kunnen dit spel in het Nederland - Engels en Frans verzorgen. 

    8 - 500 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Er is een moord gepleegd en die gaan jullie oplossen. Plaats delict is plaats lunch: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

    Een moordlunch is de perfecte combinatie van een heerlijke lunch of hightea en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van jou. No shit, Sherlock!

     Wat staat je te wachten tijdens de Moordlunch
    Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het etablissement, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel.
     
    Terwijl de groep geniet van de lunch ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de broodjes door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

    Aan het einde van de lunch komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.

    Wat zijn de kosten voor het Moordlunch spel?
    Een moordlunch ervaar je al voor € € 39,50 per persoon inclusief 6% en 21% btw, inclusief lunch en 1 welkomstdrankje. Voor groepen vanaf 15 personen. Kleinere gezelschappen krijgen een aangepaste offerte.


    Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

    8 - 500 personen

    Neem deel aan onze “Brewing Challenge” en beleef het brouwavontuur!
    Tijdens deze activiteit verdelen we iedereen in groepen van maximum tien personen. Elke groep vertegenwoordigt als team een microbrouwerij in concurrentie met de andere groepen. Het doel is om een bier te brouwen maar ook om de fictieve investeerders (ook deelnemers) te overtuigen om in jou brouwerij te investeren!

    Na een korte inleiding organiseert elk team zich en verdelen ze de verschillende rollen: management, productie, kwaliteitscontrole, marketing & sales, … Elke rol heeft zijn eigen verantwoordelijkheden waardoor iedereen bezig is tijdens de activiteit. Daarna krijgt elk team het nodige materiaal en ingrediënten om een bier te brouwen van A tot Z.

    Tijdens het brouwen moet elk team ook een originele en leuke presentatie bedenken. Deze zal op het einde van de activiteit voorgesteld moeten worden aan potentiële investeerders. Het team geeft uitleg over de naam van de brouwerij, het ontwerp van het etiket en andere elementen die het team voorziet. Na een kleine deliberatie eindigt de activiteit met de aankondiging van de winnaar(s).

    De deelnemers krijgen tijdens de activiteit ook de kans om verschillende ingrediënten te proeven. Het doel is om de invloed van deze ingrediënten op de smaak van het bier aan te tonen.

    Na het event ontvangt elke deelnemer enkele bieren.

    De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

    10 - 150 personen

    Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken?

    Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier! Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in een uniek café. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over de kroeg, over hoe je bier en chocolade degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij.

    Jullie worden via vele anekdotes en tips & tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bier- en chocolade wereld. Proef heerlijke lokale bieren en pralines terwijl je de stad ontdekt! Steeds authentieke café's die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden uitblinken.

    Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn.

    Een absolute aanrader als teambuilding activiteit of bedrijfsevenement.

    10 - 100 personen

    NIEUW! VR MOORDSPEL   Virtual Reality Moordspel Diner, lossen jullie het mysterie op?  

    Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, onder jullie ogen!  

    Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel Diner?  Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie!   Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    6 - 500 personen

    Het lekkerste Escape Kerst Dinner Room Spel met mes en vork!
    Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersen krakend dinerspel! En tijdens de kerstperiode kleden we dit volledig in kerstsferen aan. In teamvorm (met allen een kerstmuts op) ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.

     Wat staat je te wachten tijdens Escape Dinner Room Spel Christmas Edition?
    Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd. Dan gaan jullie aan tafel.

    Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel. Kijk goed om jullie heen, de restauranteigenaar mist! Hij heeft jullie uitgenodigd vandaag met een speciale reden, maar blijkt zelf plotseling met de noorderzon te zijn vertrokken. En nog een vervelende ontdekking, de deur zit op slot en is het met geen mogelijkheid open te krijgen. Gelukkig zijn er mysterieuze aanwijzingen achtergelaten. Volg alle hints om antwoord te krijgen op belangrijke vragen. Wie is deze man? Wanneer is hij precies vertrokken? Waar is hij heen gegaan en misschien wel de belangrijkste vraag, waarom? Onderzoek zijn escape verhaal en vind alle missende antwoorden! Het team dat dit mysterie als eerst ontrafeld, is de winnaar van vandaag! 

    Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op! Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner?! Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagfomulier in. 

     

    6 - 1000 personen

    Ga mee met de ontdekkingstocht met Marco in het prachtige bier- en kaaslandschap en leer de unieke onbekende pareltjes kennen die de verschillende kaas- en bierfamilies te bieden hebben. In de 2.5 uur durende workshop zullen je smaakpapillen verwend worden met prachtige smaakcombinaties.

    Marco is Zytholoog (biersommelier) en kaasexpert en zal jullie gastheer zijn op deze verrassende avond.

    Bier en kaas tastings zijn de laatste jaren in een stevige opmars bezig gezien het groot aantal smaakrichtingen dat bier te bieden heeft tov wijn. Vergeet de kaas en wijn avonden en laat je verrassen.

    Bij de gerenommeerde kaasaffineur Van Tricht kom je binnen in het exclusieve proeflokaal. De glazen panelen bieden uitzicht op de de rijpingscellen waar meer dan 300 verschillende kazen rijpen tot de perfectie is bereikt. Van Tricht kaasaffineurs is al generaties lang de referentie op nationaal en internationaal niveau voor artisanale kazen. De favoriet van sterrenchefs en  kaasliefhebber. Hun slogan ''cheese aged to perfection'' zegt al voldoende.

    De proeverij bestaat uit een zorgvuldig gekozen selectie kazen die gepaired worden met 5 onbekende pareltjes uit het bierlandschap. Je kunt dus een spannend samenpel van smaken verwachten. We starten met een romige geitenkaas en eindigen met een blauwaderige kaas.

    Tijdens de gangen zal er een uitleg gegeven worden over de kunst van het affineren en achtergrond van de verschillende bier- kaas families.

    Tijdens de degustatie wordt er brood voorzien zodat er nadien niet meer gegeten dient te worden.  Het wordt wel aangeraden om voor aanvang al een kleine buikvulling te voorzien, gezien we toch de nodige kazen en bieren gaan proeven die een ware beproeving zullen zijn voor de maag.

    De degustatie zal en unieke ontdekkingstocht zijn voor de doorgewinterde kenner of een nieuwsgierige beginner.

    Mocht u liever een bier-kaasdegustatie liever op locatie laten plaatsvinden dan behoort dit ook zeker tot de opties die bespreekbaar zijn. Liever alleen alcoholvrije bieren, geen probleem.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

     

    8 - 17 personen

    Wij garanderen u pastagerechten die de test met de gerechten uit het betere restaurant in Italië met glans doorstaan. Een en ander heeft te maken met het gebruik van uitsluitend versbereide producten van de hoogste kwaliteit. Wij beschikken over een uiterst gezellig kraam dat zowat op elke door u gekozen locatie kan geplaatst worden. Bovendien verzekeren wij u dat ons personeel, dat erg professioneel en zeer klantvriendelijk is, zich er volledig van bewust is dat hun inzet een wezenlijk onderdeel vormt van het doen slagen van uw event.

    Zeer concreet houdt ons pastafeest het volgende in:

    •  uitgebreid assortiment  

    Op jouw feest serveren wij 6 verschillende soorten pasta sausen, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. De sausen worden verdeeld met 3 verschillende pastasoorten (rigatone, fusili en volkoren) zodat ieder de grote variëteit aan pasta’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag voorzien wij ook lactose – of glutenvrije pasta’s.

    • Presentatie

    Wij plaatsen de pastabar, als je dat wenst, zo dicht mogelijk bij de genodigden. De pasta’s worden aangeboden aan onze mooi uitgestalde buffettafel. Op de tafel plaatsen wij kartonnen bekers, servetten, verse kruiden en garnituur. Het koken en verdelen van de pasta’s neemt een 1,5 à 2 uur in beslag.

    • Op diverse locaties

    Onze mobiele kramen staan gemonteerd op een zeer handig transportplatform, hierdoor speelt de ondergrond (bv los grind) of een eventuele smallere doorgang (wij hebben slechts 70cm breedte nodig) geen rol.

    • Aanvullend 

    Wij kunnen, indien je dat wenst, jouw event op een nog uitgebreidere manier verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien in aperitiefhapjes en desserts. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk.

    • Tarieven

    Minimum budget van € 476,00 (incl. BTW). In dit budget is inbegrepen: huur foodkraam, personeel, transport, prijs gerechten).


    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

    20 - 500 personen

    Geniet van de stad met heerlijk diner in drie verschillende restaurants, een vaartocht en een stadswandeling

    Bijzondere ontvangst
    U wordt gastvrij ontvangen in het eerste restaurant. Hier geniet u samen van een drankje en uw voorgerecht.

    Vaartocht
    Vervolgens stapt u aan boord om een mooie avondvaartocht te maken, aan boord ervaart u de stad vanuit een totaal ander perspectief, de vaartocht eindigt in de buurt van uw tweede restaurant.

    Heerlijk hoofdgerecht naar keuze
    Hier kiest u een lekker vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht, waarbij nog eens 1 drankje inclusief is.

    Stadswandeling met enthousiaste gids
    Uw persoonlijke gids haalt u daarna op om u mee te nemen voor een mooie stadswandeling. Onderweg vertelt hij u van alles over de bezienswaardigheden van de stad. Bij het derde en laatste restaurant neemt de gids afscheid van uw groep.

    Grand dessert
    U gaat gezellig samen aan tafel voor het dessert, waarna u de dag afsluit met een kopje koffie of thee. Op alle eetmomenten bent u onder elkaar, zonder gids.

    Kortom, een dagje heerlijk genieten.

    Prijsindicatie: vanaf € 106,- excl btw.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Graag aangeven in het aanvraagformulier om welke stad het gaat, zodat wij direct de juiste informatie kunnen sturen.

    10 - 60 personen

    Over deze pagina

    Een teambuilding organiseren in Turnhout begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!