Online workshops (1)

Deze tijd vraagt om een online uitje. Online workshop in Hasselt zoekt en vindt u eenvoudig op WegmetdeBaas! Tijd voor een leuke online workshop in Hasselt? Op WegmetdeBaas vindt u een ruim overzicht van vele leuke online workshops in Hasselt . Iedereen kan op een eigen locatie toch samen spelen.  Overzichtelijk op één site een overzicht van... Lees meer
Deze tijd vraagt om een online uitje. Online workshop in Hasselt zoekt en vindt u eenvoudig op WegmetdeBaas! Tijd voor een leuke online workshop in Hasselt? Op WegmetdeBaas vindt u een ruim overzicht van vele leuke online workshops in Hasselt . Iedereen kan op een eigen locatie toch samen spelen.  Overzichtelijk op één site een overzicht van online workshops in Hasselt.  Van actieve tot creatieve online uitjes. Wat dacht u van een chocolade workshop vanuit uw eigen huis? Of een online workshop in Hasselt waarbij jullie apart maar toch in teams kunnen spelen? Een online workshop in Hasselt is tevens een goede manier van teambuilding. Zo is het toch mogelijk om tijdens deze Coronatijd veel lol samen te hebben, en toch op een veilige afstand van elkaar te zijn! 
Boek uw online workshop in Hasselt. Veel plezier!
In deze categorie hebben wij aanbod in Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Limburg, Waals-Brabant.
Uitgebreid zoeken
Sportief & Actie(f)
Workshops (ook online!)
Teambuilden
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken & Feesten
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.be