Bedrijfsuitje in Brussels

Filteren

Filters

Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Om een team goed te laten functioneren, is het belangrijk dat de teamleden elkaar goed kennen, elkaar vertrouwen en vooral ook plezier vinden in het samen streven naar hetzelfde doel.

Movemint organiseert teambuildings, originele workshops en allerlei team events, waar deze elementen aan bod komen. Wij verzorgen jullie personeelsfeest, teambuilding, seminarie, bedrijfssportdag of familiedag. Ook voor een uitstapje onder vrienden of met de sportclub verwelkomen we jullie graag op onze eigen locatie, de Movemint hoeve in Deinze of op een locatie naar uw keuze. En dit het hele jaar door, zowel in- als outdoor.

Onze teambuilding programma’s worden op maat samengesteld: spannend, sportief of speels naargelang jullie wensen. Ze zijn toegankelijk voor iedereen en bieden een mix van spetterende actie en avontuur, onverwachte uitdagingen, ludieke proeven, etc. Met onze professionele begeleiding staan we altijd garant voor tonnen plezier, veel creativiteit en een stevige teamspirit. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.  
Om een indruk te krijgen kunt u ook vast ons filmpje bekijken.

10 - 500 personen

In het VR Diner combineren jullie dé eindeloze mogelijkheden van Virtual Reality met een overheerlijk 3-gangenmenu. Dé ideale combinatie, toch? Werk intensief samen met je gezelschap, terwijl een gevaarlijke Virtual Reality bom dreigt te ontploffen. Het VR Diner bezit alle ingrediënten voor een ouderwets gezellige avond!

Laat je niet omverblazen tijdens het VR Diner!
Het restaurant is door jullie uitgekozen. Het afgesproken tijdstip nadert. Dit belooft een ouderwets gezellige avond te worden, toch? ‘’Moet ik het gele draadje doorknippen?!! Ja of nee? Jaaaa?? Verdorie, de timer begint sneller te tikken!! Dit was de verkeerde keuze..’’

Maken jullie wél de juiste keuzes tijdens het VR Diner? Even tijdens het eten door een heuse Virtual Reality bom ontmantelen.. Het VR Diner is sensationeel en gezellig, maar bovenal dé ideale teambuilding activiteit. Onze tip: laat je niet omverblazen tijdens het VR Diner!

 • Wij serveren Virtual Reality op jullie bord!
 • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
 • Altijd onder begeleiding van VR-experts.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
 • De Virtual Reality activiteit kan voor het diner, tijdens het diner én na het diner gespeeld worden. Wij adviseren om dit zoveel mogelijk gescheiden te houden, zodat jullie optimaal van beide kunnen genieten!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 3,5 uur.
Prijs: vanaf €29,50 p.p. (exclusief diner).
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

15 - 2500 personen

“Welcome to Scotland!” , waan jezelf een echte Schot en ga via allerlei opdrachten (niet enkel fysiek!) op zoek naar de winst in de enige echte Highlandgames!

Wat hebben we hiervoor nodig? Helemaal niks! Contained staat in voor alles. Denk maar aan de materialen voor de proeven, het scorebord om de stand bij te houden, en zelfs de nodige typische Schotse kilts en kledij voor de deelnemers… Wel hebben we nood aan een leuk grasveld, dit hoeft niet groot (100m2 is reeds voldoende!) te zijn.

We hanteren standaard 9 heel gevarieerde opdrachten, iedereen kan bij teambuildings van Contained een meerwaarde betekenen, wij voorzien dus niet enkel de fysieke games van highland games maar zorgen dus ook voor de Handige Harry’s en stevige denkers onder ons!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

10 - 150 personen
Laat u inwijden in de mystieke wereld van de chocolade en zet de eerste stappen als chocolatier!
Tijdens deze interactieve workshops leert u een assortiment van heerlijke chocoladelekkernijen maken.

Chocolade beleving en workshops op maat voor elk budget vanaf 12 personen
Ook grotere groepen zijn mogelijk in diverse budgetten voor groot en klein.

Eerst krijgt u een interessante uitleg over alle details van chocolade van één van onze Chef Chocolatiers.
Daarna gaan we aan de slag met de beste chocolades om de meest verrukkelijke chocoladecreaties te verwezenlijken.

Deze workshop is ook online beschikbaar.
Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

# teambuilding chocolade
12 - 300 personen

De eerste Olympische spelen dateren reeds van 776 v. Chr en vonden traditioneel plaats in Olympia. De symboliek en tradities achter het hele sportieve gebeuren mogen doorheen de geschiedenis dan wel enige veranderingen ondergaan hebben, toch staan ze nog steeds symbool voor het sterke samenhorigheidsgevoel en het actief vermaak dat deze spelen met zich meebrengen.

In de groene rand rond Brussel roepen we deze sfeer op een ludieke manier op door (minstens) zes verschillende discplines te voorzien waarin aan de teams van max 10 personen gevraagd wordt om telkens het beste van zichzelf te geven. De diversiteit aan activiteiten zorgt voor een juiste mix aan overleg, ruimtelijk inzicht, logisch nadenken en sportieve prestaties. Het maakt dat er bij deze Funny Olympic Games voor elk wat wils is.

Aan elk team wordt een bepaald land toegewezen met de vraag om deze “nationale” kleuren zo goed mogelijk trachten te verdedigen. Hoewel de ervaring leert dat iedereen inderdaad een knalprestatie nastreeft, zorgen wij ervoor dat de Olympische gedachte “deelnemen is belangrijker dan winnen” overeind blijft. Doordat alle deelnemers afwisselend ook supporters zijn wordt er een echt groepsgevoel gecreëerd binnen een heel ontspannen sfeer.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

40 - 100 personen

Wie heeft er zin om even uit te breken en mee te doen met ons aan een online Escape Game met thema Beat the Virus - wie helpt de professor in het labo?

Met opdrachten en oplossen van puzzels en vragen hebt u 60' tijd om in het laboratorium te geraken, of wie is sneller? Tesamen met een persoonlijke moderator wordt u doorheen het spel begeleid. Per spel spelen we met 8 personen max, maar we kunnen met veel meer personen spelen per vereniging of bedrijf via verschillende tijdsslots.

We kunnen ook optioneel een leuk catering pakket aanbieden alvorens aan het spel te starten met breken van een code/slot om het pakket open te krijgen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

6 - 60 personen
Met dit complete arrangement weet u gelijk waar u aan toe bent. Een lekker dagje met gevarieerde outdooractiviteiten, een heerlijke Outdoorlunch èn een uitgebreide BBQ in de Belgische Ardennen.

Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren. In overleg zijn andere activiteiten ook mogelijk.

Dit arrangement wordt aangeboden voor groepen vanaf 8 personen.

Programma:

- 10:00 Challengeparcours
 - 12:00 Abseilen
 - 13:00 Outdoorlunch met soep
 - 14:00 Mountainbiken met begeleiding
 - 15:00 Vlotbouwen 
 - 16:00 Boogschieten
 - 17:00 Barbecue 

Inclusief:     5 activiteiten met begeleiding, lunch, barbecue
Exclusief:     vervoer, verblijf, verzekeringen, drankjes

Wij helpen u ook graag met het vinden van een passende accommodatie in een authentieke vakantiewoning, op een mooie camping of in een mooi hotel.

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!
8 - 100 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Wu Wei is een wellbeing center. Een plaats waar mensen kunnen komen werken, ontdekken en ontspannen. Het complex is een minimale, maar warme, renovatie van een oude drukkerij. Helder, licht en veel groen. 
U kunt bij ons terecht voor Meeting arrangementen! "Een dag weg van het bureau". 
 
De  nadruk ligt op harmonie, rust en gastvrijheid. De keuken is lekker en gezond. Kookworkshops, aromatherapie, initiaties in yoga, mindfulness zijn een greep uit de teambuilding mogelijkheden.

Wij kunnen extra-professionele activiteiten binnen en buiten het centrum volledig op maat en aangepast aan jouw eigen behoeften organiseren. Je hebt ook de mogelijkheid om de spa te bezoeken of om aan te sluiten bij één van de workshops. Bij Wu Wei valt er wel elke dag iets te beleven of te ontdekken: kooklessen in de demonstratiekeuken, belevingen in de spa of workshops meditatief dansen, nia, pilates, slow move of yoga. We hebben de ruimte, kennis en ervaring om talrijke 'na-het-werk' activiteiten te verzorgen. Dat kan ook een etentje, een teambuilding activiteit of bedrijfsevent zijn.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

2 - 60 personen

Een uniek, gezellig en interactief GPS stadsspel met onze smartphones. Ons meest gekozen spel, overal te spelen, flexibel qua tijd en locatie en altijd een succes!
En er is tijd voor een ontspannen drankje op een terrasje. 

Met het GPS spel en de speciaal ontwikkelde app, werkend op internet en met GPS, leert u de stad beter kennen, maar ook uw ploeggenoten.
Maar waar bestaat het spel nu precies uit? 

 1. Multiple choice vragen over de locatie waar u zich op dat moment bevindt.
 2. Foto-opdrachten, ludiek en creatief
 3. Wegleggen van ‘valstrikken’ oftewel ‘boobytraps’, op basis van GPS-locatie
 4. Uitdagingsspelletjes tussen de teams onderling m.b.v. de app op de telefoon

Bij alle opdrachten kunnen de teams punten verdienen. De score is realtime te volgen op de app. De realtime score wordt 45 minuten voor het einde ‘op zwart’ gezet, zodat de tussenstand niet meer geraadpleegd kan worden. Tijdens de prijsuitreiking wordt de winnaar bekend gemaakt. Het programma duurt maximaal 3 uur, inclusief uitleg en prijsuitreiking.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!


Prijs in Nederland (behalve Groningen) en België: € 36,50 p.p. 
Groningen, Keulen, Düsseldorf, Lille: € 42,50 p.p. 
Prijs elders in Europa: € 47,50  (beschikbaar in Parijs, Londen, Berlijn, Praag, Barcelona, Valencia, Rome). Overige steden o.a. Sevilla en Malaga op aanvraag)

20 - 500 personen

 Creëer een speciale ervaring voor jouw werknemers.

In onze iPad-rally nemen ze het in kleine teams tegen elkaar op en moeten ze leuke opdrachten en lastige puzzels oplossen. Op de tablet zien ze in realtime wat de andere teams doen. En de speciale functie: Met behulp van jokers kunnen ze punten stelen van de andere teams, mijnen leggen en virussen spelen op de tegengestelde teams.

De rally zorgt voor plezier en communicatie onder het personeel, tot ver na het evenement.

Dat is wat we beloven:

 • Overal haalbaar
 • We organiseren de rally op een locatie naar keuze
 • Persoonlijk advies
 • We adviseren je in een persoonlijk gesprek en passen de rally aan jouw behoeften aan
 • Professionele uitvoering
 • STADTHELDEN is dé specialist voor teamevents met meer dan 300.000 tevreden deelnemers in de afgelopen 12 jaar.

Laat ons samen jouw volgende evenement plannen en de teamgeest van je medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op via het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. We horen graag van je. 

10 - 500 personen
Jullie willen een unieke teambuilding activiteit? Dan is ontmantel de BOM precies iets voor jullie! 
Bij een eerste kennismaking met de virtual reality wereld vinden wij het belangrijk dat iedereen dit op zijn/ haar eigen tempo kan doen. Met het spel ontmantel de Virtual Bom kan iedereen op zijn/ haar eigen manier kennis maken. 

Wat houdt het spel in?
Een teamlid staat met de virtual reality bril op in de ruimte. Deze persoon ziet een bom voor zich + een timer. Maar hoe is deze te ontmantelen?!!! Nu komen jullie teamwork skills om de hoek kijken! De overige teamleden ( die de bril niet dragen) hebben de oplossingen in hand om de bom te kunnen ontmantelen. Lukt het jullie door samenwerking, goede communicatie en leiding te nemen de bom op tijd te ontmantelen?!

Voor wie bieden wij dit aan?
- Bedrijven
- Bedrijfuitjes
- Teamuitjes

Willen jullie graag zelf kiezen welke games jullie spelen? Dit is ook zeker mogelijk! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
2 - 300 personen

In The SPin Leisure Park valt er van alles te beleven op het water, op aarde maar ook indoor!

Waterskiën, kneeboarden, wakeboarden, wakeskaten, skateboarden, paddleboarden, foilen... Maar er zijn ook een aquapark, een xtrem tower, escape games,...

Er kan ook gegeten en gedronken worden en men kan ook BBQen (RESEREVEREN is noodzakelijk)

Kortom, het is The Place To Be met de collega's ;-)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

1 - 200 personen

Hou je van België? Doe de Gek op België quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van België is ook als dinervariant te  spelen.
Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk!   

Wat staat je te wachten tijdens de Ik hou van België dinerquiz?


Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel.
Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.
Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: zwart, geel en rood. Na een inleiding met een authentieke Belgische muzikale kraker gaat het feest beginnen.  
De presentatie van de Gek op België quiz is in handen van een enthousiaste quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Belgische spelling- en een muziekronde. Hou je van België, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!  
Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner.
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in België, Nederland en Duitsland gespeeld worden.

Dit spel kan ook in het Engels of Frans gespeeld worden!

8 - 500 personen

Deze ecologische teambuilding is grappig, origineel, uitdagend en compleet anders dan al hetgene wat u hiervoor al heeft georganiseerd. Elk team start met een stel reuzegrote voeten die de gemiddelde ecologische voetafdruk van een Belg vertegenwoordigen. Door het maken van de juiste keuzes en het uitvoeren van afwisselende opdrachten (humoristisch, licht sportief, intellectueel, cultureel, culinair, …), die verspreid liggen op de mooiste plekjes in de stad moeten de teams trachten hun ecologische voetafdruk te verminderen.

Als uw team de juiste keuze maakt, snijden wij met plezier een schijfje carpaccio van uw reuzegrote voeten. Voor wie zal uw team kiezen: het gezin met de kleerkast vol bamboekleren die elke zondag met de Porsche met 4-dubbele uitlaat naar de kust rijdt of de sportieve familie die wel 100 km gaat fietsen om zich vervolgens individueel te versterken met een heerlijke cote à l’os die eigenlijk voor 2 personen is bedoeld? Stijlvolle humor en spannende contradicties maken dit event zo uniek dat er nog lang over nagepraat zal worden …

Het team dat het eindpunt bereikt met het kleinste koppel voeten, wordt beloond met de hoorn des overvloeds. Terwijl u de mooiste plekjes van de stad met uw voeten betreedt, komt u op ludieke manier meer te weten over de ecologische voetafdruk die u achterlaat.

Duur: halve dag (3 uur) of dagprogramma (2 x 2 uur)

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.  

1 - 999 personen
Wat krijg je wanneer je de tofste quiz aller tijden combineert met onze nostalgische 2CV'tjes, beter gekend onder de roepnaam Geit of Eend;) Inderdaad, de slimste geit ter wereld.

Jullie cruisen doorheen de Vlaamse Ardennen met onze 2PK's. Roadbook van dienst is een tablet waarmee jullie navigeren richting het aangeduide punt op kaart.

Gedurende de rally zijn er verschillende stopplaatsen waar de gekende quizrondes uitgevochten zullen worden vanuit jullie vierwieler. Na het oplossen van de vragen en raadsels krijgen jullie live feedback over de score van de anderen.

Eens terug bij ons op Pladutse 3 volgt de ontknoping en komen we te weten wie binnen jullie team voor één jaar de Slimste Geit ter wereld is.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in!
1 - 200 personen

Over deze pagina

Het is weer tijd voor een bedrijfsuitje in Brussels maar wat gaan we doen? De een wil iets sportiefs terwijl de ander het liever rustig aan doet. Het is altijd lastig om weer iets te bedenken wat iedereen leuk vindt. WegmetdeBaas kan u hierbij helpen! Wij hebben heel veel diverse bedrijfsuitjes in Brussels verzameld op onze site. Voor iedereen is er wel een bedrijfsuitje in Brussels te vinden. Veel aanbieders kunnen ook een mix aanbieden van rustige en actieve bedrijfsuitjes. Zo kunt u iedereen een plezier doen met het geplande bedrijfsuitje in Brussels. Tevens zijn bedrijfsuitjes in Brussels ook een uitstekende gelegenheid om het team nog hechter te maken. Bij vele bedrijfsuitjes in Brussels draait het om samenwerking en een goede communicatie. Dat alles uiteraard in een informelere setting dan normaal. Bedrijfsuitjes in Brussels zijn goed om te doen, ook ten tijde van een crisis. Bedrijfsuitjes bevorderen de sfeer en motiveren het personeel. Doe daarom uw voordeel met onze site en ga snel op zoek naar leuke bedrijfsuitjes in Brussels. U kunt direct contact opnemen met de aanbieder van een bedrijfsuitje in Brussels. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.