Sportief & Actief Bedrijfsuitje in Mol

Filteren

Filters

Tips voor de leukste teambuildings deze lente
Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
78 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Fun op wielen
  • Outdoor water
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Tijd voor een teambuilding met het team? Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte locatie en activiteit om de banden tussen de medewerkers te versterken? 

    Organiseer jouw teambuilding bij ibis Styles Nieuwpoort. In samenwerking met een partner bieden zij heel wat mogelijkheden qua activiteiten. Zo zijn er heel wat opties op of in zee zoals suppen, surfen of zelfs raften. Houden jullie het liever droog? Kies dan voor een teambuilding op het strand met bijvoorbeeld een duel, zeilwagenracen of lasershooten in de de duinen. Ook in het dorp zijn er tal van activiteiten mogelijk. Denk maar aan een zoektocht, een ritje met een Vespa of een golfinitatie.

    Na de activiteit kan er een hapje en drankje voorzien worden in het hotel. Sluit de dag af met een spetterend feest. 's Avonds is er voor iedereen een comfortabele kamer ter beschikking. De ochtend nadien staat er dan een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. Een mooie afsluiter voor hopelijk een even mooie teambuilding.

    7 - 64 personen

    U kunt bij ons terecht voor diverse gemotoriseerde bedrijfsuitjes, maar ook voor allerlei andere leuke uitjes, onderstaand een greep uit ons aanbod:
    Karting Spa Francorchamps
    Op zoek naar snelheid, sensatie en competitie? Wij organiseren voor groepen vanaf 18 deelnemers de zeer unieke "karting challenge" op de kartbaan van het mooiste race circuit ter wereld (cfr. Michaël Schumacher!). Indien het weer te slecht is, dan kunnen we deze activiteit ook nog organiseren op een zeer moderne indoor baan. De karting challenge is een leuke groepsactiviteit waarbij we een zeer spannende aflossingsrace organiseren. Doorheen deze activiteit nemen wij u ook mee voor een uniek bezoek van het circuit en zult u de sfeer van het racen kunnen opsnuiven.

    Indoor Paintball Verviers
    Het grootste indoor terrein van België!

    U kunt bij ons terecht voor:
    Kajakken, skydive, mountainbiken, paintball, rafting, touwenparcours, paardrijden, speleologie, klimmen-abseilen, karting, boogschieten, karabijnschieten, dropping, weekendontspannings, huisvesting, E-Scooter etc.

     U kunt dit leuke uitje ook uitbreiden met een gezellige BBQ, een pizzabuffet of een lekkere burger. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    10 - 200 personen

    Uniek in Europa!   Animaties en teambuilding bij u ter plaatse voor groepen  met 'mobiele fietspiste'  of met ' LED-animatie.

    *  Je neemt deel als individu, of met je team. De fietskoersen worden interactief gestuurd: Hoe vlugger de deelnemers fietsen (op rollen), hoe vlugger hun fietsjes versnellen op de elektronische piste. De spelformule wordt uitgewerkt volgens uw wensen. Ter afsluiting kunnen we een finale organiseren.

    *  We kunnen ook een lichtspektakel brengen met 'led-strips'. De fietsers doen LED-strips oplichten en verlichten uw logo,... 

    *  De software biedt meerdere speltypes: tijdrijden, 'touwtrek'-fietsen, 'lange afstand'-fietsen,...  Resultaten en namen worden bijgehouden.

     Het sportieve imago van uw bedrijf wordt extra in de verf gezet.

    Onze animaties worden bij u - op locatie - georganiseerd. Met dezelfde mobiele piste organiseren wij ook paardenraces met bookmaker.

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

    25 - 250 personen

    Het verleden komt weer tot leven met een rit op de nostalgische solex

    Het van oorsprong Franse ‘brommertje’ overheerste in de jaren 50 en 60 als meest populaire vervoermiddel het straatbeeld. Het was dan ook een kwestie van opstappen en wegrijden.
    En daar is nog niets aan veranderd...

    Avontuurlijke activiteiten onderweg maken het plaatje compleet.

    Klaar voor een begeleide tocht die gegarandeerd een glimlach op jullie gezichten tovert?

    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

    10 - 80 personen
    • Uniek in België en Nederland; het Green Rally Arrangement met de Segway, E-Scooters en E-Choppers.

    Wat houd het in?
    Tijdens dit 2 uur durende arrangement maak je per uur een leuke tour met elke keer een ander voertuig. Een prachtige Segway tour onder begeleiding van ervaren instructeurs, een leuke E-scooter tour en/of tourtocht met de E-Chopper.

    Ervaar een practige veelzijdige manier om een stad/dorp of omgeving te verkennen op 2 of 3 verschillende electrische voertuigen! Deelnemers worden verdeeld in groepen. Elke groep start op èèn van de voertuigenen en wisselen elkaar na 1 uur af. Op elk voertuig maken de deelnemers een mooie tour.

    Double Green Rally   (totale tijdsduur event, 2.5 uur inclusief pauze onderweg)
    Een uniek arrangement dat je nergens anders vindt! 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    Prijs vanaf € 74,50 p.p. excl. btw, inclusief transport en begeleiding van instructeurs

    24 - 200 personen

    Met de winter in aantocht heeft BeauBelge-Events een gloednieuwe en nostalgische activiteit genaamd curling voor uw bedrijfsevent aan haar aanbod toegevoegd.

    Curling ook bekend als IJsstokschieten werd al in De Nederlanden tijdens de 16de eeuw beoefend zoals te zien is op enkele schilderijen van Pieter Bruegel de Oude uit 1565. Pas in de jaren dertig van de 20ste eeuw werd de sport georganiseerd. Nu brengen wij onze Lage Landensport weer naar de voorgrond waar hij verdient te staan.

    Om deze unieke sport te lanceren werken wij samen met Glice, de wereldmarktleider voor hoogwaardige synthetische ijsbanen. Het concept is gecreëerd met één doel voor ogen: plezier, sfeer en gezelligheid.

    Winter dagen genoeg, laten we er dan van nu af aan ten volle van genieten.

    15 - 500 personen

    IceBear Events verzorgt Electric tours op maat door alle steden in België en Nederland. Voor een selectie van steden hebben wij diverse vaste routes uitgestippeld voor een aantrekkelijke prijs. Zoals bijvoorbeeld in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen en Brugge.

    Het voordeel van een Electric tour bij IceBear Events is dat wij de grootste verhuurder zijn die op iedere gewenste locatie kan komen in heel Nederland en Belgie. IceBear Events heeft meer dan 100 voertuigen in eigen beheer.

    Wat houd het in? 
    Een Electric tour begint met een ontvangst en uitleg. Vervolgens krijgt elke deelnemer individueel uitleg over het voertuig. Als de hele groep goed kan rijden, gaan we op pad en wordt er een leuke tour gemaakt op de desbetreffende locatie.

    Wij kunnen deze Electric tour verzorgen met de keuze uit 3 voertuigen de Segway-E-Chopper of E-Scooter (2 personen per Scooter)

    Segway tour       (1.5 uur- tot 100 personen)  
    E-Scooter tour    (1.5 uur- tot   30 personen)      
    E-Chopper tour   (1.5 uur- tot   20 personen)      


    Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen. 

    Prijs vanaf € 74.50 p.p

    24 - 200 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Bewonder de betoverende schoonheid van de regio Hageland terwijl je ontspant in een classic Citroën 2PK, DS of Méhari
    Deze iconische auto's bieden je een unieke en gedenkwaardige ervaring.

    Geniet van  het prachtige landschap, terwijl je je onderdompelt in de vredige plattelandsatmosfeer. Huur een oldtimer-Citroën voor een volledige dag en ontdek de tijdloze charme van Hageland op de meest ontspannen manier. Onderweg passeer je het schilderachtige wijngebied Houwaart en werp je een blik op het majestueuze kasteel Horst.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    60 - 150 personen

    Mifasolex organiseert al meer dan 25 jaar bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, familie-uitjes, vriendenuitjes, teambuildingprogramma's en andere groepsuitjes vanaf Maarheeze in Nederland (ligt vlak over de Belgische grens bij Hamont-Achel en Lommel) met de sympathieke oldtimer Dafje33 in de hoofdrol. Uitjes vanaf andere locaties zijn helaas niet meer mogelijk vanwege de hoge transportkosten.

    Mifasolex beschikt over een unieke locatie met garage-café, grote buitenterras en eigen parkeergelegenheid. Onze locatie is prima geschikt om de oldtimerrit uit te breiden met lunch, BBQ, borrel en feestavond. Het is gezellig toeven bij Mifasolex.

    A.d.h.v. een professioneel routeboek kun je kiezen uit diverse arrangementen waarbij we de puzzelrit combineren met bijvoorbeeld ludieke teamopdrachten, ideaal voor Teambuilding. Uiteraard kunnen we in overleg een programma op maat samenstellen.

    Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via het aanvraagformulier.

    2 - 100 personen

    Teambuilding zeilen als uitje.
    Heb je zin om elkaar buiten de dagdagelijkse omgeving beter te leren kennen of ben je misschien wel op zoek naar hoe je team samenwerkt? Dan is dit uitje de prefecte teambuilding.

    Natuurlijke creatie van een sterkere 'team spirit'.
    Op een boot heb je samen te werken, heb je samen beslissingen te nemen, kan je niet ontsnappen. Kortom het authentieke leven, zee, wind zeilen, makkers en je geest die er moet staan als een rots in de branding.

    Tijdens deze dag is het de bedoeling dat je als team zelf het roer in handen neemt. Je zult verbaasd zijn hoe sterk de kracht van het samenwerken in team is om dit tot een goede einde te brengen. Het hoeft niet gezegd te zijn dat dit een blijvende impact op het team zal hebben.

    Hoe gaat het een dagje zeilen op de Noordzee in zijn werk? 

    • Ontvangst rond 9 uur
    • Korte uitleg over de invulling van de dag
    • Doornemen van de maneuvers, veiligheid, meteo, ....
    • Hijsen van de zeilen en in groep uitvaren
    • In team de verschillende maneuvers uitvoeren als overstag, gijpen, boeien ronden
    • De boot besturen, hier is communicatie en samenwerken belangrijk
    • Indien we met meerdere boten zijn, kunnen we een wedstrijdje doen
    • Binnenvaren van de boot rond 17 u

    Afsluiten van de dag, al dan niet met een drankje en hapje.

    Wil je er een weekend van maken met de collega's?

    Dan kunnen we vertrekken uit Nieuwpoort en varen we naar Oostende. Hier voer je dan uiteraard alle maneuvers uit zoals hierboven vermeld. 

    Maar bovenal kan je je avond programma zelf vullen met heel wat leuks. Dit omdat we in Oostende aanmeren aan de 'kaai', dit op wandelafstand van het centrum met tal van mogelijkheden zoals:

    • De lekkerste garnaalkroketten van Oostende gaan eten
    • Eén van de talrijke restaurants bezoeken
    • Een pint gaan pakken
    • Met het team aan boord blijven en gezellig koken
    • Overzet nemen naar Oosteroever, super voor een ochtendwandeling
    • Ontbijt nemen in één van ontbijzaakjes
    • Optioneel overnachten in een hotel
    • ........

    En uiteraard varen we de dag nadien terug naar Nieuwpoort, dit als 'volleerde' zeilers.

    Heb je hier al zin in gekregen, wacht niet te lang met je aanvraag, want bij deze teambuilding zeilen komen er voor ons heel wat praktische zaken bij kijken. Maar bovenal is het voor jullie een fantastische ervaring. Tot zeils.

    4 - 24 personen

    Tijd voor een teambuilding met het team? Zijn jullie nog op zoek naar de perfecte locatie en activiteit om de banden tussen de medewerkers te versterken? 

    Organiseer jouw teambuilding bij ibis Budget Oostende Airport. In samenwerking met een partner bieden zij heel wat mogelijkheden qua activiteiten. Zo zijn er heel wat opties op of in zee zoals suppen, surfen of zelfs raften. Houden jullie het liever droog? Kies dan voor een teambuilding op het strand met bijvoorbeeld een duel, zeilwagenracen of lasershooten in de de duinen. Ook in het dorp zijn er tal van activiteiten mogelijk. Denk maar aan een zoektocht, een ritje met een Vespa of een golfinitatie.

    Na de activiteit kan er een hapje en drankje voorzien worden in het hotel. Sluit de dag af met een spetterend feest. 's Avonds is er voor iedereen een comfortabele kamer ter beschikking. De ochtend nadien staat er dan een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. Een mooie afsluiter voor hopelijk een even mooie teambuilding.

    7 - 102 personen

    Waterskiën, Wakeboarden, Shoot out, Nerf war, Panna soccer, Blobbing, Bubbleball, Floating Pingpong, , Beachsporten, Bamboe bouwen, Creative tools, SUP boarding, skating ...

    Unieke sporten in en rond Antwerpen daarvoor moet je bij Jeppa Sport zijn! 

    Zoekt u de perfecte locatie om met je collega's een bedrijfsuitje te doen? Kom dan naar onze locatie aan het Galgeweel te Antwerpen Linkeroever! Na een actief dagje rust je gezellig samen uit op het terras op het water en geniet je van een heerlijke BBQ.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    40 - 150 personen
    • In het verlengde van wat we reeds doen, heerlijke verfijnde cocktails maken op locatie hebben we nu een mobiele bar.
      Deze bar is uitgerust met een volledige professionele workstation, led verlichting en voldoet aan alle hedendaagse vereisten.

      Kortom een eye catcher die ook nog functioneel is, zie alvast onderstaande troeven:
      Ruime aparte stockageruimte 4 m³
      Binnenhoogte 2,15 m
      Voldoet aan FAVV voorwaarden als drankbar
      Water - electriciteitaansluitingen
      Led verlichting met aanpassing van kleur
      Ruime ' branding' mogelijkheden door verwisselbare panelen
      Zowel out als indoor events
      Tijdloze bar met hedendaagse faciliteiten
      Mogelijkheid om hoge window frigo's te plaatsen
      Diepvries
      Zowel met als zonder service te huur

    Interesse? Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

    40 - 2500 personen

    Weg met de Baas? Er op uit met familie, vrienden of collega's? Met uw haren in de wind, helemaal in de omgeving opgaan...dát is het gevoel van Cycle Center Verhuur!

    Boek een sportief, cultureel of culinair Vespa arrangement en ga op pad met een echte originele Italiaanse Vespa. Wij helpen u graag met het samenstellen van het leukste dagje uit van 1 tot 250 personen! 

    Helemaal ontspannen Vespa rijden kunt u met onze gidsbegeleide Vespatochten welke u naar eigen wens en budget kunt combineren met thema's of activiteiten.

    U ontvangt bij vertrek vakbekwame instructie en u kunt natuurlijk altijd eerst rustig oefenen op ons eigen terrein Een routekaart met aanbevelingen en twee gratis poncho's zijn altijd inbegrepen!

    Wij leveren maatwerk voor uw bedrijf en uw budget.

    Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

    1 - 250 personen

    Elk team beschikt over een 2CV en een tip top road book waarmee jullie een streek naar wens gaan ontdekken. Onderweg wachten jullie enkele praktische proeven onder vakkundige begeleiding die tot een goed einde moeten worden gebracht.

    Optioneel kijken wij graag mee uit voor enkele tussenstops voor een hapje en een drankje. Geef ons jullie voorkeuren mee qua timings, catering, regio, tussenstops ... en wij werken met plezier een voorstel op maat uit.

    Mogelijke routes:

    • De Groote Oorlog
    • Gent & De Leiestreek
    • Hopperoute Poperinge
    • Horstroute
    • Les Lacs de l'eau d'heure
    • Limburgse Kempen
    • Maneblussersroute
    • Meetjesland
    • Oosthoek
    • Pajottenland
    • Route Des Collines
    • Route des Sources
    • Verdronken Land Van Saeftinghe
    • Vlaanderens Mooiste

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
    10 - 200 personen

    Over deze pagina

    Een teambuilding organiseren in België begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!