Teamactiviteit in Knokke - WegmetdeBaas.be

Filteren

Filters

Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes
Maken jullie aanspraak op De Erfenis van 2 Miljoen?!
Jullie suikeroom “Bill Metgeld” is heen gegaan en laat zijn erfenis na. Helaas niet aan jullie allemaal maar aan slechts één van jullie! Hij wil dat slechts de beste beschikking krijgt over zijn geld. Aan jullie dus de taak om te bewijzen dat jullie de beste zijn!
 
Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: Bill wil dat jullie bewijzen dat jullie een echte “Metgeld” zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden en die jullie naar de Erfenis zal leiden. Race tegen elkaar door een stad naar keuze en voer zo snel en origineel mogelijk de ludieke opdrachten uit die jullie doorkrijgen via jullie telefoon!
Wat staat jullie te wachten tijdens City Game De Erfenis?
Wij gaan jullie begeleiding op afstand via de app!
 
Vooraf krijg jullie alle informatie per mail toegstuurd. Op de dag zelf krijgen jullie voorafgaand aan het spel een uitgebreide telefonische uitleg.
 
Tijdens het spel krijg via een mobiel krijg je diverse opdrachten en vragen door. Deze voer je uit of beantwoord je. Ook kun je fotopunten scoren voor extra aanwijzingen door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je als eerste de erfenis vindt.
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. 
 
City Game De Erfenis met begeleiding op afstand is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels). City Game De Erfenis duurt ongeveer 2,5 uur. 
 
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
4 - 5000 personen

Bent u op zoek naar een leuke activiteit waarbij u ook meer leert over een typisch Belgisch product ?

Onze verschillende teambuildingaanbiedingen rond chocolade zijn voor u gemaakt ! 

Al onze activiteiten hebben een leuke factor en hebben verschillende doelen op het gebied van teambuilding : 

Chocolade-Discovery (duur: 2u00-2u30)
Deze activiteit is ludieker en sterk gericht op het maken van chocolade.

Tijdens de Ontdekking van het Chocolatekenen wordt u in kleine groepjes verdeeld en maakt u samen met onze gepassioneerde animatoren uw eigen pralines. U vertrekt dezelfde dag nog met de pralines. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Chocolade Challenge (duur: 2u30-3u00)
Dit is onze meest complete activiteit, het bevordert de interactie tussen mensen via een rollenspel rond de productie van chocolade.

Tijdens de Chocolate Making Challenge wordt u opgedeeld in kleine groepjes die chocoladefabrieken vertegenwoordigen en die met elkaar de strijd aangaan om een investeringsfonds (vertegenwoordigd door enkele van de deelnemers) ervan te overtuigen in uw respectieve chocoladefabrieken te investeren. Elke groep maakt zijn eigen pralines op basis van basispralines en ontwerpt zijn eigen chocolademerk en verkooppraatje om aan de investeerders te presenteren. Het winnende team ontvangt een mooie prijs en hun etiketten worden gedrukt en op dozen pralines geplakt die enkele weken later bij u worden afgeleverd, naast de ter plaatse gemaakte pralines die u dezelfde dag nog meekrijgt. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Chocolade-Olympics
Een kort en dynamische teambuilding, deze activiteit is opgedeeld in verschillende kleine evenementen.

Tijdens onze Chocolade Olympics ontdekt u de wondere wereld van de ambachtelijke chocolade door middel van verschillende leuke activiteiten, waarbij u het in teams tegen elkaar opneemt met een leuke prijs voor het winnende team. Tegelijkertijd maakt een van onze animatoren pralines tijdens een demonstratie en toont elk team de belangrijkste stappen van het productieproces. De deelnemers vertrekken met de pralines die gemaakt werden tijdens de teambuilding. Tijdens het evenement proeven ze ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.

Om al uw collega's te betrekken kunnen onze activiteiten alcoholvrij, veganistisch friendly  en glutenvrij opgebouwd worden. Leuks als teambuilding!

De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze verschillende aanbiedingen. 

10 - 200 personen
Een interactieve kwis met een live kwismaster vanuit een studio met bewegende beelden en veel interactie. We spelen 5 rondes met volgende thema's: Muziek, Film, Commercials, Geografie en Wistjes en Weetjes over het bedrijf.

We verdelen de deelnemers na introductie tijdens de algemene sessie in verschillende teams in breakout rooms. Elk team zal via een laptop/phone of tablet de vragen beantwoorden. Welk team wordt het winnend team. Dit alles met leuke interacties vanuit de studio.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
50 - 5000 personen

Workshop Faalplezier
Faalplezier boeken, daar is een beetje lef voor nodig.
Het is precies geschikt voor groepen die wel eens een foutje maken. Ah, bent u dat?

Wat gaat u doen
Uw team gaat afleren nog langer vrees te hebben voor het onverwachte.
We onderzoeken de remmende kracht van 'faalangst' en nemen die weg.

De workshop gaat uw team bewust maken van het moment vóór het eventuele falen. 
Dat moment is dus eigenlijk: Nu!

Doelstelling
Na afloop van Faalplezier zal uw team beter samenwerken, duidelijker communiceren en groter vertrouwen hebben in elkaar. En vooral, minder (faal)angstig zijn en veel plezier hebben gemaakt.
Ontspanning dus en veel plezier, met een leerzaam kantje.

Lef, of minstens dat beetje
U stapt, voetje voor voetje, in de wereld van het improvisatie-toneel. En dat is wellicht buiten uw comfortzone. Het is wel de plek waar u echt wat leert, niet waar?
Ontdek dat het best makkelijk is om zonder voorbereiding het toneel op te stappen. Het is vooral faalangst of in dit geval plankenkoorts dat ons remt.
U leert dat een improacteur eigenlijk net zo bang is om te falen als iedereen. En vervolgens hoe faalplezier hem helpt z'n werk te doen.

Teams laten veel potentie liggen uit angst om nieuwe stappen te zetten. Waar komt die vandaan, hoe remt hij ons? Faalplezier laat ervaren waarom collega's doen zoals ze doen. U experimenteert, faalt of niet... voortaan toch altijd met plezier.

Ook voor uw team
Ministeries, modebedrijven, scholen, banken, ziekenhuizen... noem maar op. Veel groepen gingen u voor.
Vraagt u zich nog af of deze workshop voor uw team wel geschikt is? Dan luistert u nog naar uw 'faalangst'. Blijf dat doen... of boek.
Faalplezier, het kan altijd anders.

Duur en locatie
De training duurt 2,5 uur in een ruime zaal met voor iedere deelnemer een stoel (plus twee extra).
Ook zijn er korte en langere versies mogelijk.

Aanpak
Het gaat in deze workshop om de inhoud, je kunt het ook gerust een training noemen.
Plezier speelt een heel belangrijke rol.
Faalplezier kan ook in het Engels worden gegeven. Helaas niet in het Frans.
Neem direct contact op om uw specifieke wensen te bespreken.

8 - 2000 personen

1 team. 1 box. 1 taak. 1 timer. Out of the Box Is dé ultieme teambuilding activiteit voor ieder gezelschap. Denk ‘Out of the Box’ om als eerst Out of the Box te raken. Daag andere teams uit en kroon jezelf tot winnaar van deze unieke Escape Room!

Denk anders dan andere teams
Ieder team heeft dezelfde Box, krijgt dezelfde taken en start op hetzelfde moment. Maar.. Ieder team is uniek en heeft dus andere specialiteiten. In Out of the Box gaan jullie in teamverband op zoek naar de laatste code. De laatste code om Out of the Box te raken. Dit uitje combineert dé leukste Escape games in een unieke Box. Dit is een must-have ervaring die je moet meemaken..

Een gezonde spanning en humor
Jullie nemen plaats rondom de Box. Wie is de beste puzzelaar? Wie is er een held inwiskundige spellen? De Box zit bomvol ingenieuze games: ingewikkelde codes en wiskundige spellen worden afgewisseld met toffe puzzels en geluidsfragmenten. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat jullie uiterst geboeid blijven.

Stilzitten en toekijken is geen optie. Iedereen moet meedoen. Elke oplossing leidt weer naar een andere puzzel. Werk samen en denk eens echt 'Out of the Box'. Welke groep werkt het beste samen en vindt als eerste de code die leidt naar de overwinning?

 • Strijd tegen andere teams en raak als eerste ‘Out of the Box’.
 • Spanning, sensatie, teambuilding en vermaak.
 • Verschillende niveaus van opdrachten en geschikt voor ieder gezelschap.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Out of the Box met een lunch, diner of borrel! 

5 - 2500 personen

Offroad rijden kan je bij Slipway op het grootste parcours van de Benelux doen! Wil jij dus echte adrenaline voelen van een ruige 4x4 wagen in de wildernis?

Door het extreme parcours zal er constant samengewerkt moeten worden met je collega's. Ga samen op zoek naar de beste route. Regelmatig komen we ook omvergevallen bomen tegen die de weg blokkeren. Hoe gaan we dit obstakel aanpakken. Nemen we de kettingzaag, zoeken we een nieuwe route of slepen we de boom weg? Het kan allemaal! 

Stop dus met zoeken en ervaar deze unieke belevenig vandaag nog! Dit arrangement omvat:

 • off road rijden in onze landrovers (inbegrepen)
 • begeleiding van een ervaren offroad instructeur
 • 40ha wildernis (Bilstain)

Ga een uitdaging aan die u nergens anders in België zal vinden! De  steile heuvels, water en heftige afdalingen verbazen ons telkens opnieuw. Hou zeker je camera klaar, want doordat het parcours zo groot is, moet u niet verschieten dat we onderweg vossen, everzwijnen of andere wilde dieren gaat passeren. 

Bij Slipway gaat het altijd om een ervaring waarbij u zelf gaat rijden en onderweg vanalles gaat testen.

Voor grote groepen werken we met een doorschuifsysteem met meerdere activiteiten (klassieke teambuildings zoals: moerasspel, wandelende A, shootinggames, kratstapelen en zoveel meer).
Kortom Slip Way voor uw ideaal uitje zonder beperking. Afsluit met een BBQ of diner is uiteraard geen enkel probleem bij Slip Way!
Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan via onderstaand aanvraagformulier en wij contacteren u voor een op maat gemaakte formule!

1 - 200 personen

De ideale teambuilding combineert de nodige inspanningen met voldoende ontspanning en het samenhorigheidsgevoel. Deze drie factoren gaan hand in hand tijdens een ChariTeam. Bewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat nu, meer dan ooit, centraal.

Klinken volgende situaties je ook bekend in de oren? Dan is deze teambuilding misschien wel iets voor jou! Heb je dit jaar zin in een kookworkshop? Nee, dat hebben we vorig jaar al eens gedaan.. Kajakken op de Lesse dan? Dat hebben we al geprobeerd, maar slechts de helft van de aanwezigen kwam toen opdagen.

Elk jaar opnieuw wordt er volop gezocht naar een originele en motiverende activiteit waar alle werknemers met plezier aan deelnemen. En wat als jouw volgende teambuilding een project steunt? Next Event combineert Charity en Teambuilding samen in één onvergetelijk evenement!
 
Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden stellen wij een waaier aan activiteiten voor waar iedereen zijn gading in vindt! Steek je handen uit de mouwen en ga meehelpen in het kinderopvang tehuis door bedden te herstellen, een braakliggend terrein op te ruimen, speelgoed te maken of zelfs het Sinterklaasfeest voor te bereiden. Op het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een hartverwarmend én goed gevoel. Het geleverde werk tijdens de teambuilding blinkt nog maanden na!

Indien gewenst kunnen we ook de catering verzorgen op jouw evenement. We werken hiervoor samen met een sociaal cateringbedrijf, dus ook hier helemaal in lijn met de filosofie van ChariTeam.

Een ChariTeam bruist van initiatief en gezelligheid!
Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

20 - 100 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Virtual Reality teambuilding: een unieke en uitdagende ervaring voor elk team

Onze VR teambuildingsessies zijn gericht op:

 • Samenwerken: Teams moeten samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken. In VR kunnen teams samenwerken om bijvoorbeeld een bom te ontmantelen, een kunstwerk te creëren of een eekhoorn te vangen.
 • Communicatie: Goede communicatie is essentieel voor een succesvol team. In VR moeten teams effectief communiceren om elkaar te begrijpen en samen te werken.
 • Teamwork: Teamwork is het vermogen van een groep mensen om samen te werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. In VR kunnen teams teamwork verbeteren door samen te werken aan complexe taken en uitdagingen.

Onze VR teambuildingsessies zijn ontworpen om:

 • Teams te verbinden: VR kan teams helpen om elkaar op een nieuwe manier te leren kennen en waarderen.
 • Teams te motiveren: VR kan teams motiveren om samen te werken en te presteren.
 • Teams te laten groeien: VR kan teams helpen om te groeien en te ontwikkelen als team.

Combineer jouw teambuilding of uitstap met onze cateringmogelijkheden. Een gezellige BBQ, een Hamburger buffet of liever overheerlijke Pizza's? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

6 - 30 personen

Operation Freddy 
Laat je op sleeptouw nemen door de beste gids ooit: Freddy. Deze niet-alledaagse kabouter-op-grote-mensen-maat neemt je mee naar alle interessante hoekjes van de stad. 

Je kan kiezen om de stad in één of meerdere teams onveilig te maken, één-tegen-allen of allen-tegen-één. Wie durft Freddy aan? Elk team krijgt een tablet en gaat op pad. Op verschillende plaatsen in de stad van jouw keuze, heeft Freddy tal van vragen, doe-opdrachten en uitdagingen gedropt!

Om veeleisende Freddy tevreden te houden, zal je zowel open- als meerkeuzevragen beantwoorden, gekke-bekken-selfies nemen, compositiefoto’s met augmented reality registreren of een audio-opname over een niet-te onderschatten onderwerp maken. 

Een juist antwoord levert punten op en bij een originele uitvoering krijg je nog meer punten. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten. Speel je in meerdere teams? Dan kan ook punten stelen van elkaar door andere teams uit te dagen voor spannende duels!


Na je spel ontvang je gratis per e-mail al je spelprestaties (foto’s, audio, ...) als souvenir! Zo vergeet je Operation Freddy nooit! 

Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Je kan deze activiteit op verschillende locaties spelen, vul daarom bij je aanvraag je stad naar keuze in.

3 - 1000 personen

Teambuilding bij het Ezelpad is ideaal voor groepen die het wat rustiger willen, die het wat anders willen, die zich willen laten ver-wonderen. Het samen-zijn primeert en we streven ernaar om iedereen in zijn waarde te laten...Eigenschappen waar ezels trouwens heel goed in zijn...

Sommige modules zijn te combineren, in de buurt zijn er eetgelegenheden, vraag gerust naar de mogelijkheden.

We sommen even op wat ons aanbod is :

Module 1.  Interactief Boerderijbezoek 
We geven wat uitleg over onze ezels en hun eigenaardigheden. Daarna gaat uw groep zelf aan de slag : hooi verzamelen, ezels voederen, borstelen, knuffelen,...Een ontspannende activiteit dat we afsluiten met een drankje. Deze activiteit duurt 1,5u.

Tarief : 9€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 50€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 2. Interactief Boerderijbezoek en demonstratie smeden 
De activiteit zoals hierboven omschreven met aansluitend een demonstratie smeden door Marc Decorte. U kunt zien hoe hij zijn unieke smeedijzeren klaprozen "tot leven hamert". Voor deze activiteit mag u rekenen op 2,5u.

Tarief : 12€/pers, drankje inbegrepen, met een minimumbedrag van 100€. Graag gesloten schoenen omwille van de veiligheid.

Module 3.  Onze kudde ezels leren begrijpen adhv de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water uit de Chinese Geneeskunde en hoe we dit kunnen toepassen in onze omgeving en/of werkveld. Een eye opener...

We geven jullie een toegankelijke theoretische onderbouw van de 5 elementen en hoe ze verweven zijn met elkaar, met onze organen en met onze levensfasen. Daarna gaan we een oefening doen met de ezels in de hoofdrol en krijgen jullie tools mee.

Deze activiteit duurt ongeveer 2u. Ook hier zijn stevige/gesloten schoenen en buitenkledij aan te raden.

Tarief : 12€/pers, drankje en handleiding inbegrepen. 

Module 4. Drumcirkel (max 12 pers)
Het samen drummen in een cirkel al dan niet rond het vuur is van oudsher een manier om te verbinden, te aarden, los te trillen, te helen,...

We geven uitleg over het gebruik van de drums, we vertellen over de specifieke spirit van elke drum. Dan beginnen we samen te trommelen en zoeken als groep naar eenheid en verbinding. Wie de energie voelt stromen en wilt zingen, dansen,...alles is goed. Het samen drummen is een moment uit je hoofd stappen, de energie van Moeder Aarde voelen stromen,...

We hebben een 9tal drums ter beschikking, een kleine tongue drum en enkele ratels. Eigen drum meebrengen mag zeker. 

Deze activiteit duurt ongeveer 2u, we sluiten af met een drankje. Kan enkel aangevraagd worden op weekdagen. Het is ook mogelijk om een drumcirkel te boeken op een locatie naar keuze voor uw groep.

Tarief is gebaseerd op een vrije bijdrage + afrekening van de genuttigde dranken...als steun voor het verder uitbouwen van het Ezelpad.

 
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

2 - 30 personen

Welkom op ons modern melkveebedrijf. Een onderneming met liefde voor dieren en de natuur. Stap in een overall en laarzen. Ontdek de wereld van de kalfjes, de koeien en de boer(in). We starten met een rondleiding door de stallen, de weides en de melkrobot. Heb jij al eens een koe gemolken?

Na de koffie gaan we aan het echte werk beginnen. We stappen de kudde in en jullie krijgen uitleg over de verschillende karakters van onze dames. Na voorbeeld is het aan jullie om al je liefde en gekheid te delen met onze koeien.

We doen ons best om jullie een topervaring te bezorgen.

Deze workshop is aan te vullen met vergadermogelijkheden, catering en andere activiteiten.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

5 - 100 personen

Ontdek de sensatie van Zeepkisten F1, een teambuildingactiviteit die snelheid, strategie en teamwork samenbrengt voor een bedrijfsuitje vol plezier en uitdaging.

Bij deze unieke variant van de Formule 1 draait het niet alleen om wie het snelst is, maar ook om slimme tactieken, soepele communicatie, goed getimede checks en een doordachte taakverdeling. De teams strijden niet alleen om de finishlijn, maar ook om de waardering van hun collega's.

Welk team gaat er met de meeste punten naar huis en mag genieten van de welbekende champagne-douche? Dat bepalen jullie terwijl jullie samenwerken om de zeepkistenrace tot een succes te maken.

Dus, zet je schrap voor een dag vol lachende gezichten, teamwork en misschien zelfs wat competitieve spirit. Trek je helm aan, geef je zeepkist een laatste check en laat de race om de beste zeepkistenkampioenen beginnen!

 • Geschikt voor iedereen
 • Duur: 80-180 minuten, in overleg. 
 • Locatie: overal mogelijk, ook buiten!
 • Benodigheden: vlakke ondergrond en voldoende ruimte (3 tot 4 m2 p.p.)

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Deelnemers waardeerden deze activiteit met een 9 gemiddeld!  
10 - 100 personen

Een uniek teambuildingspel met de actuele maatregelen.

"De Infiltrant" is hét bedrijfsuitje om uw collega’s echt te leren kennen. 
Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Infiltrant loert iedere minuut tijdens de ludieke en uitdagende opdrachten mee. Bent u in staat om de infiltrant binnen uw groep te ontmaskeren? Dit Uitje is voor iedere doelgroep en conditie geschikt

 Het Verhaal
Het Geheime Genootschap wordt bedreigd. Ditmaal komt de dreiging niet van buiten af maar van binnen uit. U wordt daarom met uw eigen genootschap uitgenodigd om zo spoedig mogelijk naar een geheime locatie te komen. Het is van wereldbelang dat de Infiltrant zo spoedig mogelijk wordt geëlimineerd!

Het Spel
Onder leiding en toezicht van onze crew voeren alle teams tal van opdrachten uit. De opdrachten kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden. Slaagt de opdracht, dan verdient de groep steeds punten voor de groepspot. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Drie maal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Immers elk team heeft een infiltrant van een ander team! De Mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen punten worden verdiend voor het team. Dat roept een prettige spelspanning op met veel hilariteit en plezier! De winnaar is degene die op het eind van de rit weet wie de Infiltrant is.

De Opdrachten:

 “De Gijzeling”: één van uw teamleden wordt gegijzeld naar een onbekende plek. Uw team krijgt de opdracht om binnen een bepaalde tijdslimiet de gegijzelde op te sporen.

“De Geheime Code”: uw team wordt onderverdeeld in 3 subgroepen. Deze subgroepen kunnen elkaar nauwelijks zien en niet horen. Binnen een bepaalde tijdslimiet moet er een code doorgeseind worden.  

“De Kunstroute”: er is een uniek kunstobject gestolen. Kraak de code van de koffer voor uw eerste aanwijzing. Lukt het uw team om eerder de schat te vinden dan uw collega’s?

De Ontknoping
Alle deelnemers vullen afzonderlijk een vragenlijst in. Deze vragen hebben betrekking op de opdrachten en natuurlijk op de centrale vraag: “Wie is de Infiltrant?”. Tijdens het borrelen zullen alle verdachtmakingen en bekentenissen aan het voetlicht worden gebracht. Na een ludieke prijsuitreiking zal “De Gouden Mol” worden uitgereikt aan de winnaar.

 

Programmavoorstel (tijden zijn variabel)

13.30 uur: Aankomst op de locatie, gelegenheid voor koffie/thee
14:00 uur: Welkom en uitleg programma
14.30 uur: OPDRACHT 1: DE GIJZELING
15:30 uur: OPDRACHT 2: DE GEHEIME CODE
16:00 uur: OPDRACHT 3: DE KUNSTROUTE
17.00 uur: Invullen vragenlijst, aansluitend borrel
17.45 uur: finale

- verdachtmakingen en bekentenissen

- uitreiking van de gouden mol

18.00 uur: Einde programma, gelegenheid voor diner/buffet/barbecue

Bijzonderheden:
Alle deelnemers ontvangen twee weken voor aanvang een speciale (Persoonlijke per Email) uitnodiging van Het Geheime Genootschap. Echter een aantal deelnemers ontvangt daarnaast ook een uitgebreide briefing over hun geheime rol als infiltrant. Tot slot zal iedereen persoonlijk per email een aantal dagen voor het event de exacte code door krijgen van de locatie en het exacte tijdstip waar men wordt verwacht!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

12 - 600 personen

In Spy School City Game worden jullie vaardigheden als spionnen op de proef gesteld.

Gewapend met een tablet krijgen de teams in een stad of locatie naar keuze een hele reeks spion-gerelateerde vragen en uitdagingen voorgeschoteld. Een oog voor detail, een fantastisch geheugen en de drang om de andere spionnen-teams net een stapje voor te zijn is essentieel in deze spannende teambuilding!

Verlies de andere teams en de klok zeker niet uit het oog terwijl jullie de missies tot een goed trachten te brengen. Door gebruik te maken van de interactieve kaart en live scorebord dienen jullie via GPS naar de juiste plekken te gaan om foto en video-opdrachten, vragen en raadsels te activeren. De opdrachten zijn gericht op strategie, samenwerking en creativiteit.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

10 - 450 personen

Deze test zal het voor eens en altijd bepalen wie het hoogste IQ heeft
Voor je verder leest: weet je het zeker? De Company IQ Test kan verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Waar zitten de Einsteins en welke groep kan het niet zo best bijbenen? Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie? De Company IQ Test is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.  

Wat staat je te wachten tijdens de Company IQ Test?
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster met een drankje. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt van 6 tot 8 personen. Aan de hand van 10 vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzzrondes: wie het snelst op de rode knop drukt en juist antwoordt pakt de punten. Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet je eigenlijk van literatuur? De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom! De Company IQ Test kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!  

Wat zijn de kosten voor de Company IQ Test?

De prijs van 49,95 euro per persoon is gebaseerd op minimaal 20 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma en inclusief een heerlijk diner. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

8 - 500 personen

Over deze pagina

Een teambuilding organiseren in België begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!