
Tijdens covid turnden we Grunewald.bar om tot Grunewald.box en leverden we Apéro boxen en eindejaars- en nieuwjaarspakketten bij de collega’s.
Door de opgedane expertise maken we nu van dit concept een vaste waarde….. Grunewald.box. Een all-in-one partner voor uw bedrijf als het gaat om boxen te leveren aan huis of kantoor.
Waarom gaan we met dit concept verder? Door de knowhow, contacten en opgedane ervaring met de producenten, besparen we jullie veel tijd en eventuele gedoe met de leveringstermijn of dergelijke. Tevens verkrijgen we door de grote hoeveelheden die we aankopen ( reeds meer dan 17.000 boxen geleverd) de beste prijzen. Dit vertaalt zicht meteen in de budgetvriendelijke prijs/ kwaliteit die we kunnen aanbieden. Want kwaliteit gaat boven kwantiteit bij ons.
Voordeel all-in-one-partner:
Levering:
Prijzen:
De aanvragen die we krijgen ( nu reeds meer dan 17.000 verzonden pakketten), daar licht de gemiddelde prijs tussen de 20 euro en 40 euro excl. btw, inclusief verzending. Uiteraard zijn boxen mogelijk boven de 40 euro, maar dit zijn eerder de uitzonderingen.
Kortom, Grunewald.box denkt graag met je mee en zorgt voor een fijne Box Experience voor de collega’s en een vlotte afhandeling voor de organisator.
Interesse? Neem snel contact op via het contactformulier.
Where winter magic meets the water.
Een unieke locatie voor jullie bedrijfsuitje deze winter? Stap aan boord en ontdek Oceandiva’s Winter Wonderland. Een betoverende avond vol winterse gezelligheid, entertainment, bratwurst & glühwein en winterse activiteiten.
Laat je meevoeren door de feestelijke charme van het seizoen; wat is er fijner om met elkaar het jaar af te sluiten met een gezellige borrel in wintersferen, met magische uitzichten over het water, wintergames op het buitendek voor extra winterplezier en veel winterse gezelligheid. Of je nu een knus teamuitje, een spetterend eindejaarsfeest of een inspirerende teambuilding organiseert, we maken van jouw winterevent een onvergetelijke beleving.
Oceandiva’s Winter Wonderland is te boeken vanaf 10 personen.
Tickets
Klaar voor winterse gezelligheid op het water?
Tickets à € 199,- excl. btw per persoon zijn inclusief:
Voor bedrijven heeft Oenanthe tal van mogelijkheden. Van kleine groepen die specifiek op teamuitstap willen tot een volledige familiedag voor al uw personeelsleden. Wij proberen steeds op maat te werken om zo de ideale dag (of halve dag) voor uw bedrijf te organiseren.
Naast ons adventure en teambuildingsaanbod kunnen wij catering voorzien en hebben we beschikbare ruimtes voor seminaries of vergaderingen.
Onze activiteiten kunnen zowel op onze “vaste” locaties (Transfo Zwevegem, De Gavers Harelbeke) of op uw eigen locatie georganiseerd worden.
Uw dag wordt in elkaar gestoken, van A-Z. Dit uiteraard in samenspraak met jullie.
Kerst en nostalgie gaan hand in hand. Voeg daar een heerlijk diner en een spelelement aan toe en je hebt het ideale bedrijfsuitje om het jaar goed mee af te sluiten. Samen eten, samen herinneringen ophalen en samen kerst vieren. Warmte, gezelligheid, positiviteit, genieten en veel lachten… waar wacht u nog op?
INHOUD
Tijdens de Nostalgia Kerstdiner Spelshow strijd u, onder leiding van onze professionele entertainers, in teams voor de titel van de Ultieme Kerstkenners van het gezelschap. In verschillende spelrondes wordt jullie kennis én kunde getest over alles wat met kerst en nostalgie te maken heeft. We hebben het o.a. over een Kerstkennis Quiz, KerstFilms Raden, een Kerst Karaoke, een KerstMuziekRonde en nog veel meer.
Home Alone, The Grinch, Mariah Carey, Wham! en de Coca Cola reclame. Het passeert allemaal de revue. Wie "driven er home for christmas" met de hoofdprijs op zak?
HET KERSTDINER
Tussen de spelrondes door kunnen jullie genieten van het kerstdiner, door jullie zelf verzorgd bij jullie op eigen locatie óf in een all-in pakket door ons geregeld op een gezellige horeca locatie in een plaats naar keuze.
EXTRA OPTIES
Het feest helemaal compleet maken? Boek er dan onze fotograaf of onze Polaroid camera bij. Of.... na afloop nog even de voetjes van de vloer tijdens een Nostalgische Christmas afterparty? Wij regelen het.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Ga mee met de ontdekkingstocht met Marco in het prachtige bier- en kaaslandschap en leer de unieke onbekende pareltjes kennen die de verschillende kaas- en bierfamilies te bieden hebben. In de 2.5 uur durende workshop zullen je smaakpapillen verwend worden met prachtige smaakcombinaties.
Marco is Zytholoog (biersommelier) en kaasexpert en zal jullie gastheer zijn op deze verrassende avond.
Bier en kaas tastings zijn de laatste jaren in een stevige opmars bezig gezien het groot aantal smaakrichtingen dat bier te bieden heeft tov wijn. Vergeet de kaas en wijn avonden en laat je verrassen.
Bij de gerenommeerde kaasaffineur Van Tricht kom je binnen in het exclusieve proeflokaal. De glazen panelen bieden uitzicht op de de rijpingscellen waar meer dan 300 verschillende kazen rijpen tot de perfectie is bereikt. Van Tricht kaasaffineurs is al generaties lang de referentie op nationaal en internationaal niveau voor artisanale kazen. De favoriet van sterrenchefs en kaasliefhebber. Hun slogan ''cheese aged to perfection'' zegt al voldoende.
De proeverij bestaat uit een zorgvuldig gekozen selectie kazen die gepaired worden met 5 onbekende pareltjes uit het bierlandschap. Je kunt dus een spannend samenpel van smaken verwachten. We starten met een romige geitenkaas en eindigen met een blauwaderige kaas.
Tijdens de gangen zal er een uitleg gegeven worden over de kunst van het affineren en achtergrond van de verschillende bier- kaas families.
Tijdens de degustatie wordt er brood voorzien zodat er nadien niet meer gegeten dient te worden. Het wordt wel aangeraden om voor aanvang al een kleine buikvulling te voorzien, gezien we toch de nodige kazen en bieren gaan proeven die een ware beproeving zullen zijn voor de maag.
De degustatie zal en unieke ontdekkingstocht zijn voor de doorgewinterde kenner of een nieuwsgierige beginner.
Mocht u liever een bier-kaasdegustatie liever op locatie laten plaatsvinden dan behoort dit ook zeker tot de opties die bespreekbaar zijn. Liever alleen alcoholvrije bieren, geen probleem.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Bent u nieuwsgierig naar de wereld van cocktails? Heeft u ooit een cocktailshaker aangekocht, maar geen idee hoe deze te gebruiken? Zoekt u een leuke activiteit voor uw bedrijfsfeest, vrijgezellenavond, teambuilding, ...? Cocktail O' Clock helpt u hier graag mee verder!
Bij Cocktail O'Clock kunnen we toch wel zeggen dat de cocktail- en mocktailworkshop onze specialiteit is. Na jarenlange ervaring zijn we volledig up-to-date met de dranken, recepten, maar ook met de leuke en interessante weetjes.
Wij bieden zowel cocktail -als mocktailworkshops aan. In onze workshop zit zoveel mogelijk variatie. U krijgt een kleine mix van theorie en praktijk. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat u wenst. Muddle, Layer, Shake en diverse andere technieken kunnen wij u aanleren! Tijdens deze workshop werken wij met dagverse producten en bieden wij u een professionele begeleiding aan.
Afhankelijk van het door u gekozen pakket, krijgt u de mogelijkheid om 2, 3 of 4 cocktails te maken! Wij voorzien een standaard pakket, maar indien u zelf ideeën heeft, proberen wij zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen!
Aangezien wij een mobiel bedrijf zijn, komen wij steeds op uw locatie naar keuze de workshop voorzien. Wij voorzien alle nodige materialen en benodigdheden zodat u enkel hoeft te genieten van het moment.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Tijdens de workshop worden de deelnemers verdeeld in teams die deelnemen aan verschillende spelletjes (bijv. Mout crushing speed contest, blinde identificatie van aroma’s in bieren, zaklopen, enz.) in verband met bieren.
Naast de kleine competities is er ook een workshop. Ieder team bezoekt het brouwkraam tijdens het evenement. Een animator legt de basis uit van het brouwen van bier.
De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.
Een mobiele winterbar tijdens je kerstmarkt of kerstdrink op kantoor?
Dan hebben wij voor u de perfecte invulling met de mobiele winterbar. De mobiele winterbar(s) winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Daarom hebben we vorig jaar onze mobiele bars in een winters jasje gestopt. Met deze typische winterdrankjes maken we dan ook graag het verschil:
- We geven de traditionele warme chocolademelk een twist.
- Hebben speciaal een warme punch ontworpen.
- We hebben zelfs een Kerst Mojito ontworpen, dit met een kruidig drankje die we afwerken met wat poeder sneeuw.
- Een alcoholvrije creatie op basis van warme appelsap.
- Daarnaast hebben we ook nog een creatie met een ‘smokey spirit’ al dan niet alcoholvrij.
Via mooi uitgewerkte posters kunnen we de bar zelfs helemaal personaliseren. Ook nog dit, het is niet altijd toegestaan om alcoholische drank te serveren op het bedrijf. Vandaar dat we zelfs een volledige alcoholvrije mobiele winterbar kunnen aanbieden. Kortom, bij Grunewald.bar zit je goed voor je volgende kerst- winterdrink op kantoor of bedrijf.
Wil je je medewerkers of hard werkende arbeiders in het magazijn eens bedanken voor hun inzet .....
Vraag dan hier alvast een eerste uitwerking aan voor een kerst- winterdrink op kantoor, bedrijf of event.
La Casa de Dinero NIEUW bij TB Events; La Casa de Dinero Virtual Reality!
Een superspannende dinergame gebaseerd op de immens populaire serie die in de VR-wereld wordt gespeeld. El Profesor heeft een meesterplan bedacht. Nog nooit is er zoveel geld bij een overval buit gemaakt...als het jullie lukt.. Kruip in de huid van Tokyo, Berlin, Rio, Helsinki, Moscow, Denver, Oslo en Nairobi en waan je dankzij de VR-ervaring midden in La Casa!
Wat staat je te wachten tijdens La Casa de Dinero? Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel en over de VR-brillen. Deze brillen zorgen ervoor dat het spel zich overal om je heen afspeelt. Vervolgens wordt er een indeling gemaakt waarbij elk team uit maximaal 6 personen bestaat zodat iedere speler een VR-ronde speelt van La Casa de Dinero. Door het oplossen van allerlei raadsels en puzzels, zowel in Virtual Reality als in Real life, bereik je steeds meer je doel. Via diverse ruimtes kom je bij de kluis, en probeer daarna met de zakken geld de stad te ontvluchten met je team. Het spel spelen jullie allemaal tegelijk en daarbij is teamwork van levensbelang. Wie maakt als eerste miljoenen euro’s buit in La Casa en blijft uit handen van de politie?!?!
Vul voormeer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Bij deze echte teambuilding gaan we in verschillende groepjes onze eigen wijn creëren. Om dit te doen beschikken we over verschillende mono cepages (druivensoorten). We gebruiken eveneens meetinstrumenten, glycerine (suiker) en hout. Als echte wijnmaker gaan we ook de etiquette maken, een marketingplan en een budget opmaken, enz. Dit alles moet natuurlijk in een beperkte tijd gebeuren.
In een tweede fase gaat elk team een presentatie doen om zijn wijn aan de andere teams te verkopen. Hierop worden dan punten gegeven op de presentatie, het visuele, de coherentie tussen de wijn, het doelpubliek, het budget enz...
In een derde fase worden de verschillende wijnen blind geproefd. En daar komt de kat op de koord. Het winnend team gaat naar huis met een leuke prijs.
NIEUW! VR MOORDSPEL Virtual Reality Moordspel Diner, lossen jullie het mysterie op?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, onder jullie ogen!
Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel Diner? Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Champagne en chocolade vallen altijd wel in de smaak. Maar heeft u zich ook al de vraag gesteld wat het verschil is tussen een cava en een champagne? Vanwaar de chocolade precies komt? Of een zilveren lepeltje wel effectief doeltreffend is om bubbels in de fles de houden? Wat het ideale champagneglas is of waarom u bij de ene champagne hoofdpijn krijgt en de andere niet?
Antwoord op al die vragen krijgt u tijdens deze uiterst interactieve en ludieke teambuilding proeverij. We gaan blind proeven, proefjes maken en onze 5 zintuigen gebruiken.
Op het einde van deze sessie zult u perfect de etiquette kunnen lezen, weten wat een placomusophile is, wat de verschillende druivensoorten zijn, maar ook meer te weten komen over jezelf, collega’s of vrienden.
Het evenement eindigt met een sabrage demonstratie. Deze masterclass kan ook met wijn of bier gebeuren.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.
We beginnen de workshop met een uitleg over verschillende sterke dranken, likeuren, over het belang van ijs, de functie van ijs, de verschillende technieken om een cocktail te maken, het belang van een goede balans, het combineren van smaken, het aanspreken van alle zintuigen, ... Deze uitleg duurt een 30-tal minuten, waarin de bartender ook enkele cocktails maakt. De gasten krijgen telkens een miniatuurversie van de cocktail die de bartender maakt zodat ze zelf de smaken en texturen kunnen ervaren. Met deze uitleg en demonstraties kunnen de gasten zelf aan de slag.
De groepen moeten zelf een cocktail bedenken, ontwerpen en maken. Elke groep krijgt 1 uur de tijd om te experimenteren met verschillende smaken, kleuren dranken, technieken en decoraties... Tijdens dit uur zullen ze de theoretische uitleg moeten omzetten in de praktijk, maar zullen ze ook elkaar nodig hebben om zo na een uur 1 perfecte cocktail te kunnen voorleggen aan de volksjury. De groepen gaan verschillende cocktails maken, proeven en drinken. De bedoeling is dat ze de cocktail aanpassen tot hij helemaal perfect is. Er zullen dus per groep tussen 5 en 10 cocktails gemaakt worden om perfectie te bereiken.
Eindigen doen ze met de presentatie van 1 cocktail aan de volksjury, die zal de cocktails beoordelen op smaak, balans, presentatie, kleur, ... De winnende groep krijgt een prijs, deze kan voorzien worden door Ecco la luna.
De groepen kunnen zichzelf 'bedienen' aan enkele buffetten die in de zaal staan. Op het eerste buffet staan allerlei verschillende soorten glazen, bekers en recipiënten waaruit de gasten kunnen kiezen om hun cocktail in te serveren. Het tweede buffet is een buffet dat zal vol staan met verschillende dranken, likeuren, sappen, siropen, ... De gasten zullen hier alles terugvinden van vodka tot cava en van limoensap tot violetsiroop. Het derde buffet zal gevuld zijn met verse ingrediënten. Verse vruchten, kruiden en groenten zullen tot de beschikking staan van de groepen.
Er zijn echter enkele spullen die aan elke groep uniek zullen zijn. Op elke tafel staat een 'mystery box'. In deze box zitten enkele 'speciale' ingrediënten die enkel die groep zal krijgen. Chocolade, chillipeper, cacaopoeder, tomaat, koriander, thijm, gember, ... Deze ingrediënten zijn riskanter om te gebruiken in een cocktail, maar zullen bij goed gebruik wel punten scoren bij de jury.
Na het uur moeten de groepen hun cocktail voorstellen aan de bartender en de volksjury ze moeten ook 1 beker voorzien van hun cocktail voor elke overige groep, De overige groepen proeven telkens en geven punten op tien op een puntenfiche. De punten van de volksjury en de bartender worden samengeteld.
Wil je met je team of groep een leuke activiteit doen? Dan ben je aan het juiste adres!
Jullie krijgen eerst een aperitiefje waarbij het verloop van de workshop verteld wordt. Indien nodig doet de chef een aantal handelingen voor. Daarna is het aan jullie! In kleine groepjes werken jullie dan samen om de bereiding te maken.
Na het koken gaan we lekker aan tafel!
Na het koken krijgen jullie dan de recepten mee naar huis en vertrekken jullie (hopelijk) tevreden terug naar huis.
Wij organiseren kookworkshops in Gent, Antwerpen en Boom (dichtbij Mechelen en Brussel), Hasselt en ook op uw eigen locatie in het land . Ofwel geven jullie ons inspiratie qua thema ofwel doen wij dat! Formules inclusief cava, wijn en water! Daarnaast organiseren wij ook chef aan huis en koken op locaties in Antwerpen.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!