Iedereen werkt vanuit zijn keuken met een smartphone of ipad connectie via Zoom, Microsoft Teams of andere verbinding. Maar deze workshop kan ook op locatie worden gegeven.
De klant kiest een workshop , de grondstoffen worden individueel opgestuurd naar elke deelnemer.
Het leuke van deze teambuilding is, dat iedereen binnentreed in de keuken van zijn collega en ook kennis maakt met zijn/haar omgeving.
Er komt al eens een partner of dochter of zoon kijken en proeven.
Of de hond komt onverwacht in beeld, leuke momenten worden door deze vorm van teambuilding gevormd tot een blijvende herinnering.
Chef Peter Messely of een collega Chef modereert de hele demo, daar iedereen bij ons op een groot scherm geprojecteerd is, kunnen we iedereen individueel gaan aanspreken en bijsturen waar nodig.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Deze teambuilding workshop is ook op locatie beschikbaar!
Workshop’s + kostprijs grondstoffen :
Timing : +/- 1 à 1.5u
Samen maken van een heerlijke parfait van melkchocolade die zowel als ijs kan geconsumeerd worden en ook als chocolade mousse.
Kostprijs per deelnemer : €23,-
Timing : +/- 1u
Samen onder begeleiding een heerlijk assortiment krokante rotsjes maken met creatieve varianten
Kostprijs per deelnemer : €25,-
Timing +/- 2u met een pauze van een half uur.
Samen maken we 3 recepten van truffels, die we eerst gaan opspuiten en tijdens de pauze invriezen.
Na de pauze worden ze afgewerkt en verpakt.
Kostprijs per deelnemer : €32,-
Gebaseerd op het concept van het tv-programma "The Best Pastry Chef", zullen de deelnemers in kleine teams van 6 tot 8 personen de beste chocolaatjes maken.
Hiervoor zullen ze gekleed gaan in de outfit van een perfecte chocolatier, rekening houdend met hygiënische maatregelen. Elk team heeft zijn eigen uitrusting en zijn tempereermachine. Ze zullen het temperen, vormen, coaten en decoreren onder de knie moeten krijgen. Men zal de taken moeten verdelen, het werk goed coördineren, creatief zijn en... proberen niet alles op te eten voor het einde.
Elk team zal zijn werk en creatie moeten presenteren: Pralines, mandiants, tabletten, ... Wie wint de strijd om de beste chocolatier?
Elke creatie mag natuurlijk mee naar huis om te worden geproefd en gedeeld met collega's en vrienden.
Kruip in het vel van Tom Cruise in de film "Cocktail".
In verschillende groepjes gaan we onze eigen cocktail of moctail creëren. Om dit te doen beschikken we over verschillende alcoholische en niet-alcoholische dranken. Maar ook vers fruit, verse munt en andere specerijen. We gebruiken eveneens meetinstrumenten, shaker, ijs, verschillende soorten glazen, enz...
Als echte bartender gaan we ook een affiche maken om onze nieuwste creatie te promoten. Dit alles moet natuurlijk in een beperkte tijd gebeuren. Vervolgens gaat elk team een presentatie doen om zijn originele cocktail of moctail aan de andere teams te verkopen. Hierop worden dan punten gegeven op de presentatie, het visuele, de originaliteit het budget enz...
De verschillende creaties zullen natuurlijk ook geproefd worden. Wie gaat de meest originele, smaakvolle en mooiste cocktail maken?
Een cocktail workshop of c(m)ocktailbar op je volgende event?
Het is terug de tijd van het jaar, dat elk bedrijf wel iets organiseert voor zijn medewerkers. Met Grunewald.bar staan we dan ook klaar om heel wat mensen van heerlijke cocktails en mocktails te voorzien. Hieronder alvast onze 2 uitgewerkte concepten waar we de komende lente mee op de baan gaan.
C(m)ocktail workshop.
Dit blijft een een topper onder de teambuilding events.
In deze c(m)ocktail workshop gaan we in 3 verschillende rondes op zoek naar het beste c(m)ocktail van het bedrijf.
Uiteraard begint iedereen eerst met een gezamelijk drankje te maken, nadien geven we uitleg hoe je nu best te werk gaat om heerlijke cocktails en mocktails te maken. Daarna is het aan de teams om zelf aan de slag te gaan en hun eerste c(m)ocktail te presenteren aan de jury. In de laatste ronde verwachten we dan van elk team hun uliteme c(m)ocktail, maar hier krijgen ze tevens de tijd om hun creaties op een originele manier te presenteren. Het hoeft niet gezegd te worden dat dit dikke fun is. En zo hebben we 2 vliegen in één klap, het beste c(m)ocktail team en een nieuwe bedrijfs c(m)ocktail. Cheers.
Mobiele cocktailbar/ mocktailbar
Met Grunewald.bar is het nu ons 15de jaar dat we de baan op gaan met onze mobiele cocktail- en mocktailbars. En nog steeds blijven we meegaan met de hedendaagse trends. Ook dit jaar is niet anders, en naast onze nieuwe cocktail & mocktail creaties hebben we ook een nieuwe bar gemaakt, dit met een tijdloze uitstraling.
Maar bovenal zijn we blij dat naast onze vaste klanten er ook nog steeds nieuwe klanten ons weten te vinden.
Zin in heerlijke frisse, vers en ter plaats bereide cocktails of mocktails ...... neem dan snel contact met ons op. Cheers.
Tijdens een online tasting vertellen we je het verhaal van elk product die je thuis toegestuurd kreeg en gaan we samen de chocolades proeven op een interactieve manier.
Bij een online tasting kan je kiezen uit meerdere tastings. De grondstoffen worden individueel opgestuurd naar elke deelnemer (verzendingskost inbegrepen in Europa).
Bij de boeking word de link via Microsoft Teams of Zoom doorgestuurd, of kunnen we bijgevoegd worden tussen de meetings door als host.
Zijn er nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte dan kunt u het aanvraagformulier invullen.
Een origineel feest organiseren? Attorno biedt u dit aan:
-Overheerlijke pizza's met de typisch krokante, dunne bodem
-Bereid in onze authentieke mobiele Italiaanse houtoven(s)
-Met dagvers bereide deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit
-Op de door u gekozen locatie, ruime keuze en 'à volonté'
Wij kunnen u garanderen dat wij er alles aan doen om uw feest een zeer bijzonder cachet mee te geven. Onze mobiele Italiaanse houtoven(s) met stenen vloer, zorgen voor pizza’s met de typisch dunne, krokante bodem zoals die enkel bij de betere gelegenheden in Italië opgediend wordt. De traditionele houtoven zorgt niet alleen voor de authentieke smaak van de pizza’s, hij draagt ook bij aan de gezellige sfeer en maakt, in combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel, dat uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, personeelsfeest, communiefeest, ... het succes kent dat het verdient.
Zeer concreet houdt ons pizzafeest het volgende in:
-Zeer uitgebreid assortiment
Op uw feest bakken wij een dozijn verschillende soorten pizza’s, waarbij enkele zeer exquisiete, de een al lekkerder dan de ander. Ze worden in punten gesneden zodat ieder de grote variëteit aan pizza’s kan appreciëren. Ieder eet in ieder geval zoveel hij/zij wil. Op vraag bakken wij ook lactose – of glutenvrije pizza’s.
-Vers en kwaliteit
De hoge kwaliteit van onze pizza’s kunnen wij zonder meer garanderen omdat wij ze ter plaatse maken en dit met een dagvers bereide deeg en enkel met verse ingrediënten van topkwaliteit.
-Presentatie
Wij plaatsen de houtoven, als u dat wenst, zo dicht mogelijk bij de genodigden. De pizza’s worden versneden en aangeboden aan onze mooi uitgestalde buffettafel. Op de tafel plaatsen wij kartonnen bordjes, verse kruiden en oliën, servetten. Het bakken en verdelen van de pizza’s neemt een 1,5 à 2 uur in beslag.
-Op diverse locaties
Onze ovens staan gemonteerd op een zeer handig transportplatform; hierdoor speelt de ondergrond (bv los grind) of een eventuele smallere doorgang ( wij hebben slechts 75cm breedte nodig) geen rol.
-Aanvullend
Wij kunnen, indien U dat wenst, uw event nog op een meer uitgebreide manier verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorzien in aperitiefhapjes en desserts. De klant is koning en in overleg is veel mogelijk.
-Prijzen
Onze prijs is, uiteraard, afhankelijk van het aantal deelnemers. Prijzen beginnen bij 9 euro per persoon. Ook de afstand tot uw locatie heeft een zekere invloed op het eindbedrag.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Bent u op zoek naar een leuke activiteit waarbij u ook meer leert over een typisch Belgisch product ?
Onze verschillende teambuildingaanbiedingen rond chocolade zijn voor u gemaakt !
Al onze activiteiten hebben een leuke factor en hebben verschillende doelen op het gebied van teambuilding :
Chocolade-Discovery (duur: 2u00-2u30)
Deze activiteit is ludieker en sterk gericht op het maken van chocolade.
Tijdens de Ontdekking van het Chocolatekenen wordt u in kleine groepjes verdeeld en maakt u samen met onze gepassioneerde animatoren uw eigen pralines. U vertrekt dezelfde dag nog met de pralines. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.
Chocolade Challenge (duur: 2u30-3u00)
Dit is onze meest complete activiteit, het bevordert de interactie tussen mensen via een rollenspel rond de productie van chocolade.
Tijdens de Chocolate Making Challenge wordt u opgedeeld in kleine groepjes die chocoladefabrieken vertegenwoordigen en die met elkaar de strijd aangaan om een investeringsfonds (vertegenwoordigd door enkele van de deelnemers) ervan te overtuigen in uw respectieve chocoladefabrieken te investeren. Elke groep maakt zijn eigen pralines op basis van basispralines en ontwerpt zijn eigen chocolademerk en verkooppraatje om aan de investeerders te presenteren. Het winnende team ontvangt een mooie prijs en hun etiketten worden gedrukt en op dozen pralines geplakt die enkele weken later bij u worden afgeleverd, naast de ter plaatse gemaakte pralines die u dezelfde dag nog meekrijgt. Tijdens het evenement proeven we ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.
Chocolade-Olympics
Een kort en dynamische teambuilding, deze activiteit is opgedeeld in verschillende kleine evenementen.
Tijdens onze Chocolade Olympics ontdekt u de wondere wereld van de ambachtelijke chocolade door middel van verschillende leuke activiteiten, waarbij u het in teams tegen elkaar opneemt met een leuke prijs voor het winnende team. Tegelijkertijd maakt een van onze animatoren pralines tijdens een demonstratie en toont elk team de belangrijkste stappen van het productieproces. De deelnemers vertrekken met de pralines die gemaakt werden tijdens de teambuilding. Tijdens het evenement proeven ze ook een selectie chocolaatjes om de verschillende variëteiten die er bestaan te illustreren.
Om al uw collega's te betrekken kunnen onze activiteiten alcoholvrij, veganistisch friendly en glutenvrij opgebouwd worden. Leuks als teambuilding!
De activiteiten kunnen georganiseerd worden in het Nederlands ,Engels en Frans
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze verschillende aanbiedingen.
Workshop Chocoladerotsjes + gedipte aardbeien
We maken fijne krokante bodempjes in chocolade met rice crispies. We dippen aardbeien, bananen en andere seizoensvruchten in 4 soorten Chocolade ( wit/melk/donker en ruby chocolade ) Het gedipte fruit worden bevestigd op het krokante bodempje en afgewerkt met garnituren.
De begeleiding van chocolatier Peter kan online of LIVE voor een totaalbeleving!
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
Barbecueën is een echt teamgebeuren: sfeer, amusement en uitdaging staan centraal tijdens deze workshop! Want wat is er nu beter dan een team of groep collega's bij elkaar brengen rond het vuur?
Maak kennis met alle aspecten van het barbecueën en grillen. Welk toestel doet wat? Hoe onderhoud ik de rooster? Wat is het beste: hout, houtskool of gas? ...
Onder leiding van een ervaren BBQ masterchef maken we samen verschillende hapjes, een hoofdgerecht en afsluiten doen we uiteraard met een zeemzoet dessert. Andere formules zijn steeds mogelijk met vlees, vis, vegetarisch en uiteraard houden we rekening met allergieën.
De frigo staat gevuld, de barbecues en grilltoestellen staan klaar! Het is een actieve workshop met voor elk wat wils!
Leren, proeven en genieten zijn de sleutel tot deze geslaagde teambuilding activiteit.
Voor groepen vanaf 10 tot 20 personen. Kleinere en grotere groepen op aanvraag.
Natuurlijk komen we ook op locatie met onze BBQ trailer.
Workshop op locatie: prijs op aanvraag.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!
Bij deze echte teambuilding gaan we in verschillende groepjes onze eigen wijn creëren. Om dit te doen beschikken we over verschillende mono cepages (druivensoorten). We gebruiken eveneens meetinstrumenten, glycerine (suiker) en hout. Als echte wijnmaker gaan we ook de etiquette maken, een marketingplan en een budget opmaken, enz. Dit alles moet natuurlijk in een beperkte tijd gebeuren.
In een tweede fase gaat elk team een presentatie doen om zijn wijn aan de andere teams te verkopen. Hierop worden dan punten gegeven op de presentatie, het visuele, de coherentie tussen de wijn, het doelpubliek, het budget enz...
In een derde fase worden de verschillende wijnen blind geproefd. En daar komt de kat op de koord. Het winnend team gaat naar huis met een leuke prijs.
Miraeus Cocktails voorziet in de ideale teambuilding activiteit: samen met collega's steek je de handen uit de mouwen en leer je als een echte mixologist cocktails maken. We komen over heel België. Tijdens de workshop krijgt iedereen een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken.
Wil je dat de baas zijn favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie? Dan hoef je dit enkel mee te geven en leren wij jullie de perfecte bereiding. Als je de keuze aan ons over laat kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin?
Kan je omwille van bepaalde redenen niet drinken? Dan wordt er een alcoholvrij alternatief voorzien. Wil je dat de groep niet te 'enthousiast' wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
Champagne en chocolade vallen altijd wel in de smaak. Maar heeft u zich ook al de vraag gesteld wat het verschil is tussen een cava en een champagne? Vanwaar de chocolade precies komt? Of een zilveren lepeltje wel effectief doeltreffend is om bubbels in de fles de houden? Wat het ideale champagneglas is of waarom u bij de ene champagne hoofdpijn krijgt en de andere niet?
Antwoord op al die vragen krijgt u tijdens deze uiterst interactieve en ludieke teambuilding proeverij. We gaan blind proeven, proefjes maken en onze 5 zintuigen gebruiken.
Op het einde van deze sessie zult u perfect de etiquette kunnen lezen, weten wat een placomusophile is, wat de verschillende druivensoorten zijn, maar ook meer te weten komen over jezelf, collega’s of vrienden.
Het evenement eindigt met een sabrage demonstratie. Deze masterclass kan ook met wijn of bier gebeuren.