Teamactiviteit in Mol - WegmetdeBaas.be

Filteren

Filters

Kerstuitje
Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes
Denk jij dat je slimmer bent dan familieleden, vrienden of collega’s? Daar gaan we achter komen met deze uitdagende quiz. In verschillende rondes wordt er getest of jij kennis hebt van bijvoorbeeld: het Dierenrijk, op de Buis of een stukje Muzikale kennis. Dit is zomaar een greep uit de categorieën die aan bod komen.

Ben jij in staat om rustig te blijven onder tijdsdruk? Combineer jouw kennis met een logisch inzicht en kom er achter of jij ook echt De Slimste Thuis bent!Als jullie alle rondes hebben voltooid wacht jullie nog één uitdaging, de grote finale. Hierin testen we jullie algemene kennis over uiteenlopende genres. De Slimste Thuis is geschikt vanaf 12 jaar en is te spelen tot en met ongeveer 5 personen.

Deze quiz speel je vanaf een vaste prijs van 25 euro. Het leuke is dat je dit gewoon thuis met je eigen gezin speelt!

2 - 500 personen

Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers? Jullie krijgen een voorsprong van 10 minuten. Om de 10 minuten krijgen je achtervolgers de live positie door waar jullie zijn. Jullie mogen je niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen….. Let the games begin!

Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.

Dan verdwijnen de teams. Door middel van de eerste live positie gaan de achtervolgers achter de teams aan. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve city game…..

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!
Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

12 - 5000 personen
NIEUW! VR MOORDSPEL   Virtual Reality Moordspel Diner, lossen jullie het mysterie op?  

Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, onder jullie ogen!  

Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel Diner?  Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie!   Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

12 - 500 personen

Een etentje met je collega’s eindigt in een gruweldaad. Er is een moord gepleegd. Aan jullie de taak om de moordzaak op te lossen onder het genot van een hapje en een drankje. Hebben jullie het in je om een échte detective te zijn? Ervaar dan nu het meeslepende 3-gangen Moorddiner!

Een koffer met bewijsmateriaal en uitdagende puzzels
Iedereen neemt plaats aan tafel om lekker te gaan eten. De avond verloopt goed en iedereen heeft het naar zijn/haar zin. Totdat de assistenten van de recherche ineens binnenvallen met een wel heel vreemd verzoek..

Er blijkt een moord gepleegd te zijn, en ze hebben jullie hulp nodig om het op te lossen. Aan de hand van bewijsmateriaal en puzzels zullen jullie steeds meer over het slachtoffer en de dader te weten komen. Uiteindelijk wil de recherche drie antwoorden van jullie horen: dader, moordwapen en motief. 

 To die for:

 • Een Escape koffer met levensecht bewijsmateriaal;
 • Een meeslepende moordzaak tijdens het diner;
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
 • Laat dé ultieme strijd tijdens het diner elkaar losbarsten door meerdere Escape koffers tegelijkertijd te openen!

Er is maar 1 winner!
Jullie spelen in teams. Lost jouw team de moordzaak het snelste op? Dan wint jullie team het meeslepende Moorddiner. En daar zullen daar jullie voor beloond worden. Wel is het belangrijk om goed op te blijven letten en niet te haastig te zijn bij het maken van beslissingen. Als je één van de drie antwoorden fout hebt, kun je namelijk al niet meer winnen.. 

Tijdsduur: 3,5 uur.
Prijs: 
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

5 - 150 personen

Team-building echt letterlijk genomen

Het verhaal begint met een idee, dan is er het plan... en onder deskundige begeleiding, wordt er samen een imposant en krachtig visueel project uitgewerkt.

The Sky is the limit met hoge torens, zoals een kerktoren, vuurtoren of de Eiffeltoren.

Panamarenko achterna met voertuigen die bewegen zoals een fiets, een auto, een boot of een raket; groeivormen uit de natuur zoals een bloem, een boom of een kristal; figuren zoals een dier, een logo of letters die samen een woord vormen. Alles kan en de ontwerpen ontstaan uit uw eigen verbeelding.

Alle teamleden worden direct en spontaan aan het werkt gezet met diverse bamboo-elementen, niemand kijkt werkloos toe.

De technische kennis en vaardigheden die u hierbij opdoet bevorderen bovendien de ontwikkeling van uw creatieve en probleemoplossend vermogen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

20 - 200 personen

Ben je klaar voor dé grootste én meest interactieve Pubquiz van België? Quiz Show Deluxe is méér dan slechts een Pubquiz. Dit is een grootse Quiz met 8 originele rondes bomvol creativiteit, interactiviteit en vermaak. Deze Pubquiz verveelt géén seconde..

Dé ideale Pubquiz voor bedrijven en grote groepen
Iedere seconde zal boeien. De lachspieren van de deelnemers zullen meerdere keren uitvoerig getest worden. Dit is méér dan slechts een Pubquiz. Bij Quiz Show Deluxe is iedere ronde anders. Alleen algemene kennis zal niet zorgen voor de eindoverwinning. Dit is dé ultieme Pubquiz voor bedrijven en grote groepen.

Welk team gaat naar huis met de Pubquiz-Trofee?
Van tevoren komen wij bij jullie langs. Speciaal om beeldmateriaal voor Quiz Show Deluxe te schieten. Filmpjes en foto’s van jullie eigen gezelschap worden in de Pubquiz verwerkt. Dit belooft een avond vol gezelligheid, vermaak en sensatie te worden. Met als hamvraag: welk team gaat naar huis met de Pubquiz-Trofee?

 • Pubquiz op eigen gewenste locatie.
 • 8 unieke spelrondes (onder andere Algemene kennis, Just One Minute, Picture Perfect én een gepersonaliseerde ronde).
 • Inclusief presentatoren, aankleding, spelmaterialen en geluidssets.

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 40 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer Quiz Show Deluxe met een lunch, diner of borrel! 

40 - 1000 personen

De kusttram is het ideale vervoermiddel aan de kust, daarom ontwierpen wij een splinternieuwe zoektocht, DE TRAMQUEST. 

Bij deze tramzoektocht krijgen jullie vragen en uitdagende opdrachten die jullie vanop de tram maar ook af de tram zullen moeten oplossen. 

Aan de hand van tips komen jullie te weten aan welke halte jullie het best afstappen en welke haltes jullie het best laten liggen.

Deze tram-quest zit boordevol verrassingen en uitdagingen. Klaar om een concurrerende strijd aan te gaan met elkaar? Wacht dan niet, want de tram zal ook niet wachten!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

10 - 100 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Ons engagement voor uw evenement

Racebaanverhuur.be biedt je de meest exclusieve racebanen voor promotionele, recreatieve of commerciele doeleinden! Steel de show op beurzen, zet jouw merk in de schijnwerper of geef je beste vriend de bachelor-night die hij verdient. Onze racebanen, op locatie leverbaar & monteerbaar, stellen nooit teleur!


Vertrek Pole-Position en voel de adrenaline

Het slotcar-racing is gegarandeerd een onvergetelijk competitieve ervaring. Blaas je tegenstanders uit hun sokken met G-kracht in de bochten!


See you at the finish line

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem contact met ons op voor het track aanbod en beschikbaarheid via onderstaand contactformulier.

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in! 

10 - 300 personen

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van teambuildingevents op Unieke locaties. Maak kennis met onze top activiteiten. Schermen, Bijlwerpen, Archery tag, laserkleiduifschieten, hand- en kruisboogschieten,  Teamboostergames, Schapendrijven, Roofvogelworkshops, Degustaties en veel meer. Indien deze plaatsvinden in een kasteel, burcht of kasteelhoeve spreken ze nog meer tot de verbeelding!

Wij organiseren het totaalpakket en bezorgen jullie een onvergetelijke dag met je collega's, vrienden of familie.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen. Opgelet deze formule is enkel mogelijk vanaf 20 deelenemers.

 

18 - 200 personen

Kerst- & punkkabouter Freddy daagt jullie uit! Trek met jouw team een gezellige winterse stad in en overtroef de anderen dankzij jullie creativiteit & originaliteit! Freddy wijst jullie de weg langs geestige plekken in de stad & haar kerstmarkt & daagt jullie uit deze op een andere manier te ontdekken, volledig in kerstsfeer!

Scoor zo veel mogelijk punten door Freddy te verrassen met knotsgekke foto’s & filmpjes! Kruip met het ganse team in een kerstkraam, of proef als de beste jenever... Dwarsboom andere teams door hen uit te dagen met kennisvragen & steel punten door hen af te troeven!

Maar let op! De dolle bonus missies die de teams voorgeschoteld krijgen kunnen de eindstand nog serieus wijzigen!

10 - 200 personen
Paintball is een avontuurlijk spel waarbij 2 teams het tegen elkaar opnemen. We bieden dit aan op onze exclusieve locatie, het WO I fort van Stabroek. 

Uitermate geschikt als bedrijfsuitje, als uitstap met de  vrijgezel, of gewoon met de vrienden.

Catering en meeting faciliteiten aanwezig.

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!
10 - 200 personen

De CityGame is een interactieve competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een iPad voorzien van mobiel internet. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen.

Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek.

De gehele Game lang word je op een technologische manier 'gestuurd' langs het leukste van de stad. Dé unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots, interactie met de andere teams en een scoreverloop in real time.

Perfect+ is al 26 jaar een ideale full service partner voor alle incoming events en incentives!

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in, geef stad van voorkeur aan ons op, en wij zullen u spoedig informatie sturen.

 

Belangrijk: de CityGame kan ontwikkeld worden in een bepaald thema of op de locatie/area/regio van uw keuze met elementen en ideeën geïntegreerd.

10 - 800 personen
Je herinnert je ongetwijfeld het bordspel Muizenval. Puur jeugdsentiment. Voor deze businessgame hebben we bepaalde principes van het bordspel overgenomen en omgevormd tot een corporate teambuilding activiteit.

Samen met jouw team bouw je een reeks enorme constructies die een verbazingwekkende geoliede machine in gang zet als ze in de juiste volgorde zijn geplaatst. Iedere constructie activeert op een ingenieuze wijze de volgende constructie. Nét zoals in jouw bedrijf trouwens, waarbij verschillende departementen samenwerken om tot een knap resultaat te komen.

Het interessante aan The Mouse Trap Game is dat teams zich bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

# Teambuildings

15 - 60 personen

***Slechts EUR 7 per Archery Set in combinatie met de huur van onze bubble voetballen ***

Bounce-it organiseert archery tag events over heel Belgie. Kies voor onze budgetvriendelijke pickup formule en kom het materiaal zelf ophalen in Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Truiden en Turnhout of kies voor onze allin formule waarbij Bounce-it tot bij jullie komt en het event van a tot z in goede banen leidt. 

Archery Tag is een ideale activiteit om de vrijgezel te grazen te nemen, een teambuillding dat ietsje extra te geven of de jarige een onvergetelijke dag te bezorgen! We stellen ons steeds flexibel op, staan voor een goede prijs-kwaliteit en proberen om samen met jullie tot de meest geschikte oplossing te komen voor beide partijen. De minimumleeftijd ligt rond de 12 jaar en het deelnemersaantal kan variëren tussen 6 en 150 personen. 


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

6 - 150 personen

Dropping: laat je droppen met collega’s, vrienden of familie en beleef een spannende en sensationele ervaring!

Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht, vanwaar jullie zelfstandig de weg terug moeten vinden. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens wordt je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een kompas, GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar huis terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden:

*Een kaart van de omgeving in combinatie met een kompas

*De GPS-coördinaten van het eindpunt

*Een beschrijving van de te volgen route in woorden, waarin herkenningspunten zoals straatnamen al dan niet achterwege gelaten zijn

*Het oplossen van puzzels en het kraken van codes.

Een dropping in het donker is spectaculairder dan een dropping overdag. Hierbij kunnen wegen met verlichting achterwege worden gelaten, zodat de route echt pikdonker is en de deelnemers deze alleen met een zaklantaarn en vuur kunnen verlichten, wat het vinden van de weg terug flink lastig kan maken. Het team dat er als eerste in slaagt het eindpunt van de dropping te vinden is winnaar van het spel!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

12 - 5000 personen

Over deze pagina

Een teambuilding organiseren in België begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!