Personeelsfeest in Brussels

Filteren

Filters

Kerstuitje
Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

***Slechts EUR 7 per Archery Set in combinatie met de huur van onze bubble voetballen ***

Bounce-it organiseert archery tag events over heel Belgie. Kies voor onze budgetvriendelijke pickup formule en kom het materiaal zelf ophalen in Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Truiden en Turnhout of kies voor onze allin formule waarbij Bounce-it tot bij jullie komt en het event van a tot z in goede banen leidt. 

Archery Tag is een ideale activiteit om de vrijgezel te grazen te nemen, een teambuillding dat ietsje extra te geven of de jarige een onvergetelijke dag te bezorgen! We stellen ons steeds flexibel op, staan voor een goede prijs-kwaliteit en proberen om samen met jullie tot de meest geschikte oplossing te komen voor beide partijen. De minimumleeftijd ligt rond de 12 jaar en het deelnemersaantal kan variëren tussen 6 en 150 personen. 


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

6 - 150 personen

East, West, North best!

Trek bij aankomst een Eskimo kostuum aan en waan jezelf in het koude Noorden. Onze opperyeti leert jullie als echte Eskimo’s samenwerken door middel van tal van opdrachten. Van speerwerpen tot ijsvissen tot hondensleetrektocht parcours en nog veel meer. Jullie krijgen het helemaal onder de knie. Maak je klaar voor een bibberend avontuur!

_______________

Winterproof.be

De winter is een zeer specifiek seizoen dat nood heeft aan een niche gamma. Daar speelt Winterproof volledig op in. Alle concepten, producten en events zijn specifiek verbonden aan een winters thema, of gaan gericht indoor door. Ze zijn winterproof.
________________

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

8 - 200 personen

Dropping: laat je droppen met collega’s, vrienden of familie en beleef een spannende en sensationele ervaring!

Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht, vanwaar jullie zelfstandig de weg terug moeten vinden. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens wordt je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een kompas, GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar huis terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden:

*Een kaart van de omgeving in combinatie met een kompas

*De GPS-coördinaten van het eindpunt

*Een beschrijving van de te volgen route in woorden, waarin herkenningspunten zoals straatnamen al dan niet achterwege gelaten zijn

*Het oplossen van puzzels en het kraken van codes.

Een dropping in het donker is spectaculairder dan een dropping overdag. Hierbij kunnen wegen met verlichting achterwege worden gelaten, zodat de route echt pikdonker is en de deelnemers deze alleen met een zaklantaarn en vuur kunnen verlichten, wat het vinden van de weg terug flink lastig kan maken. Het team dat er als eerste in slaagt het eindpunt van de dropping te vinden is winnaar van het spel!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

12 - 5000 personen

Een oriëntatie rally in ploegverband die de deelnemers langs de mooiste plekjes uit de omgeving leidt. Na een spectaculaire helikoptervlucht van ongeveer zes minuten worden de verschillende teams bij het startpunt gedropt.

Tijdens de wandeltocht terug naar het startpunt met behulp van kaart en kompas passeren de teams een aantal checkpoints bestaande uit een vraag of een korte activiteit (naar keuze). Dit geheel wordt uitgevoerd in een gezellige sfeer met een beetje Adrenaline waar nodig. Wij bieden een mooie tocht van circa 6 km toegankelijk voor allen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

15 - 80 personen

Het ideale bedrijfsuitje! Spectaculair & educatief tegelijkertijd

Stel u voor: u bestuurt een auto, verliest grip, begint te slippen en vliegt vervolgens 2x overkop. Weet u hoe u correct moet handelen tijdens deze noodsituaties? Ervaar alles in de praktijk en wordt een ervaren slippiloot!

Slipway staat bekend als DE slipschool van België met meer dan 6 locaties en is daarom ook marktleider in de slipwereld. Een team van professionele instructeurs staan voor u klaar. Na een kort deeltje theorie is het aan u! Neem plaats achter het stuur in onze slipauto en beleef een onvergetelijke maar ook zeer leerzame dag.

Uw veiligheid, ons doel!
Slipway bvba beschikt eveneens over een uniek mobiel concept waardoor een slipcursus ook mogelijk is op de parking van uw bedrijf indien uw parking voldoet aan onze voorwaarden. Of andere safety-onderdelen zoals onze ongevalsimulator tijdens uw opendeurdag.

Daarnaast kan de slipcursus gecombineerd worden met andere spectaculaire activiteiten (waardoor een uitgebreid arrangement samengesteld kan worden.

Eveneens mogelijkheid om origineel te vergaderen met combinatie van gemotoriseerde activiteiten en BBQ.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

1 - 850 personen

FUN - COMPETITIE - INTENS - AFWISSELING DENKEN & DOEN - HAALBAAR VOOR IEDEREEN

Dit spel is een leuke mix van originele en ludieke teamopdrachten uitgevoerd in wisselende groepen. Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, Gras-ki, de knoop, de vloer is lava, bibberende benen, pi, Big Bag Race…

De deelnemers dingen in kleine groepjes naar de teamtrofee: welk team kan best de skills van individuen samenvoegen tot een winnende combinatie? Ondanks het competitie-element vindt dit spel in een leuke, ontspannen en ongedwongen sfeer plaats.

De proeven worden door de coach gekozen en aangepast i.f.v. de mogelijkheden van de deelnemers, het tijdsschema en de locatie. Er zijn fysieke proeven, maar ook proeven waar techniek of inzicht veel belangrijker zijn. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen.

Dit spel is geschikt als teambuildingsactiviteit voor allerlei soorten groepen. Ook gemengde groepen (verschillende leeftijden en niveaus van sportiviteit) en nieuw samengestelde groepen (die elkaar nog leren kennen) komen erg aan hun trekken.

Je kunt Outdoor Team Trophy ook combineren met andere activiteiten en er een teambuildingdag van maken met bv. 's middags broodjeslunch en 's avonds BBQ met kampvuur als afsluiter.   Teambuilding met overnachting? Je verblijft in ons nagelnieuw viersterren hotel aan de boorden van het meer: zalig ontwaken. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

10 - 200 personen

Het Underground teambuilding concept!
 
Jij en je team zijn ondergedoken in het fort van de vijand. Jullie opdracht: Ga op zoek naar tips in de verlaten kamers, vindt de geheime gangen en gebruik de extra aanwijzingen om uiteindelijk een elektronische bom in elkaar te zetten. Maar de tijd dringt want de vijand komt dichterbij. Maak vlug de laatste verbindingen. Durf jij uiteindelijk op de knop te drukken?
 
Underground Adventure is een uniek zoekspel in België. Gewapend met een zaklamp en een dosis lef ga je in de onderaardse gangen en kamers van het fort op zoek om alle mogelijke tips te bemachtigen. Uiteindelijk zullen jij en je team de bom op de juiste manier in elkaar moeten steken en de juiste verbindingen moeten maken. Is alles juist? Dan heb je de bom geactiveerd en heb je gewonnen. Maar is er een stuk verkeerd gemonteerd of ben je een aansluiting vergeten? BOEM en je bent ontmaskerd. 

Underground Adventure is een ideaal concept voor teambuildings. De mysterieuze gangen en een spannende puzzel vormen de basis voor dit spel dat 3 uur duurt. Het basispakket kan geheel volgens uw wensen worden uitgebreid met extra opdrachten.
 
Uren zijn vrij te kiezen afhankelijk van beschikbaarheid. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

10 - 120 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Team-building echt letterlijk genomen

Het verhaal begint met een idee, dan is er het plan... en onder deskundige begeleiding, wordt er samen een imposant en krachtig visueel project uitgewerkt.

The Sky is the limit met hoge torens, zoals een kerktoren, vuurtoren of de Eiffeltoren.

Panamarenko achterna met voertuigen die bewegen zoals een fiets, een auto, een boot of een raket; groeivormen uit de natuur zoals een bloem, een boom of een kristal; figuren zoals een dier, een logo of letters die samen een woord vormen. Alles kan en de ontwerpen ontstaan uit uw eigen verbeelding.

Alle teamleden worden direct en spontaan aan het werkt gezet met diverse bamboo-elementen, niemand kijkt werkloos toe.

De technische kennis en vaardigheden die u hierbij opdoet bevorderen bovendien de ontwikkeling van uw creatieve en probleemoplossend vermogen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

20 - 200 personen
Denk jij dat je slimmer bent dan familieleden, vrienden of collega’s? Daar gaan we achter komen met deze uitdagende quiz. In verschillende rondes wordt er getest of jij kennis hebt van bijvoorbeeld: het Dierenrijk, op de Buis of een stukje Muzikale kennis. Dit is zomaar een greep uit de categorieën die aan bod komen.

Ben jij in staat om rustig te blijven onder tijdsdruk? Combineer jouw kennis met een logisch inzicht en kom er achter of jij ook echt De Slimste Thuis bent!Als jullie alle rondes hebben voltooid wacht jullie nog één uitdaging, de grote finale. Hierin testen we jullie algemene kennis over uiteenlopende genres. De Slimste Thuis is geschikt vanaf 12 jaar en is te spelen tot en met ongeveer 5 personen.

Deze quiz speel je vanaf een vaste prijs van 25 euro. Het leuke is dat je dit gewoon thuis met je eigen gezin speelt!

2 - 500 personen
 • In het verlengde van wat we reeds doen, heerlijke verfijnde cocktails maken op locatie hebben we nu een mobiele bar.
  Deze bar is uitgerust met een volledige professionele workstation, led verlichting en voldoet aan alle hedendaagse vereisten.

  Kortom een eye catcher die ook nog functioneel is, zie alvast onderstaande troeven:
  Ruime aparte stockageruimte 4 m³
  Binnenhoogte 2,15 m
  Voldoet aan FAVV voorwaarden als drankbar
  Water - electriciteitaansluitingen
  Led verlichting met aanpassing van kleur
  Ruime ' branding' mogelijkheden door verwisselbare panelen
  Zowel out als indoor events
  Tijdloze bar met hedendaagse faciliteiten
  Mogelijkheid om hoge window frigo's te plaatsen
  Diepvries
  Zowel met als zonder service te huur

Interesse? Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

40 - 2500 personen

Kies voor dé ultieme combinatie van een Escape Room en Virtual Reality. Werk samen en probeer te ontsnappen voordat het te laat is.. Dit is dé VR Escape Room van de toekomst!

Iedereen klaar? Spelen maar!
De VR bril wordt opgezet, plotseling ontstaat er een levensechte situatie waarin acuut gehandeld moet worden. De virtuele ruimte word donker. Even is het spannend wat er gaat gebeuren, maar het is al snel duidelijk dat het gaat om explosiegevaar. Voor je zie je namelijk een bomkoffer met een timer en deze moet binnen vijf minuten ontmanteld worden!

Samenwerking is key
Gelukkig sta je er niet alleen voor. Om je heen zit namelijk een groep die jou gaat assisteren. Het uitdagende is dat zij de bom echter niet kunnen zien, ze hebben alleen een handleiding om jou te helpen. De Virtual Realilty Escape Room is daarom uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Na vijf minuten is de volgende van de groep aan de beurt. De brillen worden doorgegeven en de vijf minuten worden weer ingezet. Weten jullie als team de meeste bommen te ontmantelen? En het snelste?

 • Onder professionele begeleiding van een VR expert.
 • Nieuwste Virtual Reality brillen ter beschikking.
 • Mogelijk op iedere locatie in België.
 • Virtual Reality en teambuilding inéén.
 • Geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte.
 • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Wat kunnen jullie verwachten?
Wij hebben alles in huis om jullie eigen gekozen ruimte om te bouwen tot een heuse Virtual Reality walhalla. Voor de start van de activiteit zal eerst de werking van de VR brillen worden uitgelegd. Hierna volgt de speluitleg, die verzorgd wordt door een van onze VR-experts. Vervolgens zal de VR Escape Room van start gaan. De Escape Room is alleen op te lossen door goede communicatie, samenwerking en doorzettingsvermogen. Zijn jullie echte VR bomexperts?

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer de VR Escape Room met een lunch, diner of borrel! 

15 - 1000 personen

De CityGame is een interactieve competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een iPad voorzien van mobiel internet. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen.

Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek.

De gehele Game lang word je op een technologische manier 'gestuurd' langs het leukste van de stad. Dé unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots, interactie met de andere teams en een scoreverloop in real time.

Perfect+ is al 26 jaar een ideale full service partner voor alle incoming events en incentives!

Vul voor meer informatie onderstaand aanvraagformulier in, geef stad van voorkeur aan ons op, en wij zullen u spoedig informatie sturen.

 

Belangrijk: de CityGame kan ontwikkeld worden in een bepaald thema of op de locatie/area/regio van uw keuze met elementen en ideeën geïntegreerd.

10 - 800 personen

Het goed lezen van non-verbale communicatie is nu belangrijker dan ooit. Of je nu vergadert met je collega’s, verkoopt of onderhandelt of een groep moet faciliteren. We doen het grotendeels online in deze tijd en het zal ook hybride blijven. Dagen zijn gevuld met online
afspraken in programma’s als Teams, Zoom, Google Hangout, etc. Je houdt het vol en ondertussen merk je dat je moe wordt, dat er miscommunicatie ontstaat en dat het moeilijk is echt te begrijpen wat er nu echt bedoeld wordt.

Je ziet dat gesprekspartner wegkijkt, blijft lachen of de hele tijd zit te fronsen? Wat kan dat betekenen? Wil leren hoe je kunt zien of de
spanning op loopt of wanneer je even door moet vragen, of juist wat rust mag creëren, hoe je emoties kunt lezen en inkijk krijgt in hoe je nu echt kan aansluiten met je gesprekspartner.

Tijdens deze online-workshop komt het aan bod. De workshop is interactief en we werken ook met oefeningen in de break-out rooms

Voordelen:

 • Je krijgt meer inzicht in je eigen non-verbale repertoire, gedragstendensen en de effecten ervan op je gesprekspartners.
 • Je krijgt ook inzicht in de manier waarop je onbewust beïnvloed wordt door anderen.
 • Je krijgt inzicht in de communicatiestrategieën van anderen door naar gezichten te kijken.
 • Beslissende voorsprong in gesprekken doordat je zaken ziet die anderen misschien liever niet willen prijsgeven

Werkwijze: na de aanvraag volgt een voorstel.  Ik bel graag met het contact om het voorstel op maat aan te passen.

Duurtijd: van 2 tot 3,5 uur met de 50 minuten een pauze.  We werken ook met oefeningen in de break-out rooms

10 - 100 personen

Listige molstreken, molachtige opdrachten, een interactieve jury en een gloednieuwe app-game. Wie is de Rat? is hét ultieme stadsspel voor iedere De Mol-fan. Ben jij De Rat?

Ontdek de stad, speel misleidende games en elimineer De Rat in jullie midden!
Wie is de Rat?, uitgeroepen tot Spel van het Jaar, is een waanzinnige citygame voor ieder gezelschap. In een heuse citytour ontdekken jullie een stad naar keuze. Ondertussen voltooien jullie gezamenlijk raadsels, puzzels en andere opdrachten. Maar pas op: niets is wat het lijkt. In het team is een Rat actief. Lukt het jullie om De Rat in jullie midden te elimineren?

 • Spanning, sabotage én teambuilding.
 • Listige opdrachten, toffe attributen en stemmingsrondes.
 • Met Wie is de Rat? ervaren jullie een stad naar keuze op een unieke wijze!

Win de strijd om de ‘Wie is de Rat Trofee’!
Jullie strijden in teams om punten te scoren. Het winnende team krijgt de felbegeerde ‘Wie is de Rat Trofee’. Uiteraard krijgt ‘De beste Rat’ ook een leuke prijs voor het uitvoeren van zijn of haar rattenstreken. ;-)

Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: 
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Tip: combineer Wie is de Rat? met een lunch, diner of borrel! 

5 - 1000 personen

Alles KAN (EN MAG) met Virtual Reality. Onze VR uitjes op locatie naar keuze bezorgen jou en jouw gezelschap een enorme virtuele glimlach op het gezicht. Even tussen dinosaurussen lopen en vervolgens een Virtual Bomb met z’n allen ontmantelen. VR op locatie is dé ultieme activiteit van 2022. En terecht natuurlijk!!

Kies voor dé complete Virtual Reality Experience
Van het uitzicht genieten op een wolkenkrabber, de Himalaya beklimmen of gebalanceerd over een touw lopen tijdens de Plank Experience. Virtual Reality maakt alles mogelijk. En dat op jullie eigen gekozen locatie. Want: wij komen naar jullie toe!

Wat wij adviseren? Een complete Virtual Reality Experience natuurlijk! Dit is namelijk  dé unieke combinatie van onze VR Workshop en VR Teambuilding. Ideaal om kennis te maken met Virtual Reality EN je gezelschap beter te leren kennen. Hoe vraag je jezelf dan natuurlijk af? Stress, communicatie en onverwachte situaties brengen dé echte jij en ik naar boven!

 • Meerdere VR games met de VR Workshop.
 • Met VR Teambuilding gaan jullie samen een virtuele bom ontmantelen. Fun, Fun! (#teambuilding).
 • Begeleiding van een échte VR expert.
 • Door gebruik van meerdere VR brillen, is Virtual Reality perfect geschikt voor meerdere teams en grotere groepen!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.
Onze tip: combineer VR op locatie met een lunch, diner of borrel! 

15 - 1000 personen

Over deze pagina

Eindelijk is het weer zo ver! Het is tijd voor een personeelsfeest in Brussels. WegmetdeBaas helpt u bij het zoeken naar een geschikt personeelsfeest in Brussels. Wij hebben de leukste aanbieders verzameld op 1 site en dus ook de aanbieders van personeelsfeesten in Brussels. Van themafeesten tot theaterdiners en van actieve personeelsfeesten tot relaxte personeelsfeesten in Brussels. Personeelsfeesten zijn belangrijk voor het behouden en wellicht ook verbeteren van de sfeer en de saamhorigheid binnen een bedrijf. Het brengt collega's dichter bij elkaar omdat men samen is in een ontspannen sfeer. Personeelsfeesten in Brussels zijn als het ware een investering in uw bedrijf. Ook ten tijden van de zogeheten crisis is het belangrijk om hierin te blijven investeren. Kijk daarom snel op WegmetdeBaas en laat u inspireren voor uw personeelsfeest in Brussels. Heeft u één of meerdere uitjes gevonden? Vraag dan direct informatie op bij deze aanbieders. Zij zullen spoedig contact met u opnemen.