Teamactiviteit - WegmetdeBaas.be

Filteren

Filters

LenteUitjes
Teambuilden
Sportief & Actief
Spel & Ontspanning
Eten, Drinken, & Feesten
Workshops
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Zoek je een originele uitstap met vrienden, collega’ of familie ?

Kies de gewenste activiteiten uit onze avonturenmenukaart en beleef je ideale avontuurlijke vakantie in eigen land.  

*Huur elektrische steps en ontdek de mooiste plekjes.
* Ga off-road tussen de boomgaarden met elektrische ligfietsen.
* Ontsnap binnen de 60 minuten uit onze escape-room.
* Race met 4 teams van dezelfde bubbel op onze professionele racesimulators
* Neem het op tegen het andere team in je bubbel tijdens de avonturen challenge
* Ontwijk , mik en schiet pijlen naar je tegenstander tijdens archery-tag.
* Trek je wandelschoenen aan en ga op zoek naar de geheime lading van het verdwenen vliegtuig.
* Geniet van een lekker ontbijt of barbecue telkens met privé buffetjes.

Het staat allemaal in onze avonturen menukaart.

2 - 200 personen
Gééééééf ACHT ! Tijdens deze activiteit zal je leren of je team echt kan samenwerken. De opdrachten zijn gebaseerd op de militiaire oefeningen zoals in Kamp Waes, maar uiteraard leggen we de nadruk iets minder op het fysieke aspect. Het is voor ons niet zo belangrijk welke deelnemers individueel het sterkst is, maar wel welk team de opdrachten het best in groep kan uitvoeren !
Afhankelijk van de gekozen locatie schotelen wij u een 10 tal proeven voor, hieronder enkele voorbeelden : 
 
Close Combat : memoriseer de instructies van de monitor zo goed mogelijk in een spoedcursus Self Defense

Protect the VIP : We spelen een echt scenario met professionele laserguns waarin uw groep instaat voor de beveiliging van de VIP

Kaartlezen : een leuke proef. Kaartlezen is simpel, toch ? 

Obstacle Run : de meest fysieke proef, overwin met je team zo snel mogelijk alle obstakels.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!
12 - 250 personen

Hou je van competitie en uitdaging? Wil je veel interactie tussen alle teams? Dan is de Knokke Lanta Expeditie een sterke energizer voor je groep. Social distancing gewaarborgd. Leuk en veilig. 

 

De expeditie zit boordevol afwisselende uitdagingen met zowel balansproeven, krachtproeven als concentratieproeven.

 

Het is een leuke mix van fysieke en ludieke teamopdrachten met een competitief element!Het teamgevoel krijgt een flinke boost!  De spirit wordt versterkt!

 

Met regen of zonneschijn, poncho’s of zonnebrillen, … het maakt niet uit!  We zien alleen maar lachende gezichten.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraaagformulier in!

10 - 150 personen

Escape games zijn een concept van real life gaming waarbij je in een kamer in een beperkte tijdspanne puzzels moet oplossen door samen te werken met je vrienden, collega’s of zelfs onbekenden... Enkel door de puzzels op te lossen kan je uit het kamercomplex ontsnappen binnen de voorziene 60 minuten.

Onze games -vol adrenaline- kunnen gespeeld worden in teams van 2 tot 8 personen. Doordat de drie games op dezelfde tijd gespeeld kunnen worden, kunnen er 20 mensen simultaan spelen, ideaal voor een bedrijfsuitstapje!

Bij Cube One kan je terecht voor verschillende games met elk hun eigen thema: Area 56, Escape The Office en Bar Code.


Cube One is de tweede vestiging na het succes van Cube Zero in Gent, waar ook 4 games te boeken zijn.


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het  formulier invullen!

2 - 20 personen

De ‘lipdub’ is enorm populair als teambuilding-activiteit. Het geheim van het succes zit in de interactiviteit: iedereen kan en wil meedoen!

Maar wat houdt het eigenlijk in? We maken een videoclip, op een door u uitgezocht nummer, en nemen die in 1 take op. We lopen tijdens het playbacken, ‘lipdubben -en filmen- door de ‘set’ heen.

We verdelen de totale groep in kleinere groepjes. Onder begeleiding van teamleiders bedenkt elke groep een leuk onderdeel voor een deel van het nummer. Vervolgens repeteren de groepjes en dan is het na +/- 120 minuten  tijd voor de opname van de hele ‘lipdub’.

Wij zorgen in de montagekamer dat het uiteindelijk allemaal aansluit natuurlijk. En de vertoning van het resultaat gebeurt nog de dag zelf.
Attentie iedereen…..en ACTIE!

15 - 250 personen

Goedendag dames en heren en welkom bij Twee Tot De Zesde Macht! Speel nu zelf de officiële ‘Twee Tot De Zesde Macht’ spelshow nu zelf! Ben zelf kandidaat en ervaar zelf deze unieke spelshow! Krijg zelf de kans om de verschillende rondes uit het televisieprogramma te spelen.

Het thema van de aflevering zal deze spelshow is België! Wie konden we beter uitnodigen om deze spelshow te presenteren? Jeroen Meus! Helaas kan hij niet dus wordt deze quiz georganiseerd door onze nog leukere quizmaster! Ontdek nu zelf dit populaire televisieprogramma!

 • Gebaseerd op het televisieprogramma: ‘Twee Tot De Zesde Macht’
 • Alle rondes uit het programma komen aan bod
 • Prijs voor het winnende team
 • 2,5 uur durende hilarische en spannende spelshow

Wat staat jullie te wachten

Onze presentator zal ruim op tijd aanwezig zijn om een door jullie gekozen ruimte om te bouwen tot spelshowsetting. Hierna zal hij jullie ontvangen en een uitgebreide uitleg geven over wat jullie kunnen verwachten. De teams worden gemaakt en het spel kan beginnen. Deze spelshow bevat alle rondes uit het televisieprogramma. Het thema van deze spelshow zal zijn: België! De rondes zijn: Het rooster, De vier antwoorden, Dubbel juist, Tijd inschatten, de halve finale en de grote finale. Het team wat de finale weet te winnen wint deze spelshow en zal de officiële ‘Twee Tot De Zesde Macht’ beker in ontvangst nemen. Ervaar ‘Twee Tot De Zesde Macht’ nu zelf en kroon jezelf tot de hoogste macht!

Tot Snel! Wij organiseren het graag voor jullie!

Honger of dorst gekregen? Wij kunnen ook een voorafgaande lunch, aansluitend diner of een borrel regelen! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.
 

Nieuwsgierig naar meer van onze coole teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Wie is de Rat, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, Quiz Show Deluxe 2.0, Factcheckers, Twee tot de Zesde macht, Virtual reality, en nog veel meer….

15 - 300 personen

De aarde staat op het punt verwoest te worden en met jouw team moet je aantonen dat jullie het waard zijn om met een raket te ontsnappen naar een nieuwe wereld.

Om deze raket te lanceren, moeten jullie echter eerst een aantal tests doorstaan:

 • ruimtelijk inzicht met puzzels
 • navigeren met coördinaten
 • logisch nadenken met raadsel
 • blind communiceren door te luisteren en te voelen

Samenwerking en taken verdelen zal cruciaal zijn om binnen de voorziene tijd de lanceerknop vrij te spelen en te ontsnappen naar een nieuwe wereld.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

5 - 500 personen
 • Kwalitatief aanbod van uitjes
 • Direct contact
 • Unieke content van uitjes

Weg met de Baas? Er op uit met familie, vrienden of collega's? Met uw haren in de wind, helemaal in de omgeving opgaan...dát is het gevoel van Cycle Center Verhuur!

Boek een sportief, cultureel of culinair Vespa arrangement en ga op pad met een echte originele Italiaanse Vespa. Wij helpen u graag met het samenstellen van het leukste dagje uit van 1 tot 250 personen! 

Helemaal ontspannen Vespa rijden kunt u met onze gidsbegeleide Vespatochten welke u naar eigen wens en budget kunt combineren met thema's of activiteiten.

U ontvangt bij vertrek vakbekwame instructie en u kunt natuurlijk altijd eerst rustig oefenen op ons eigen terrein Een routekaart met aanbevelingen en twee gratis poncho's zijn altijd inbegrepen!

Wij leveren maatwerk voor uw bedrijf en uw budget.

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

1 - 250 personen
Wij organiseren allerhande outdoor:
 • van gewoon plezier tot actieve teambuilding en teamwork
 • van rustig avontuur tot pittige survival
 • van sportdag tot sportkamp
 • van één activiteit tot volledig arrangement: weekend, verrassingsreis, events, vakantie, incentives, seminarie, verjaardagsfeest,  vrijgezellenhappening, ...

enkele voorbeelden:

 • teambuildingchallenge: soort "spel-zonder-grenzen" met zeer originele opdrachten in steeds wisselende teams. Riksja-cross, blinde-"V"inkelhaak, Winnetou-achterna, de luie-lucky-luke, pocketbike-race, slimme toren van Pisa, ..
 • schuttersparcours: met verschillende wapens, karabijnschieten, pistool, boogschieten, kruisboogschieten, blaaspijpschieten, hakbijlwerpen, katapultschieten, ... maar dan volledig ingekaderd.
 • paintball: met geweren of met schietlappen of katapults. zeer leuk, veel tacktischer. (eigen uitvinding met octrooi en auteursrechten !!)
 • quadrijden: op een afgebakende piste met verschillende soorten quads
 • avonturentocht: wandeling met natuurlijke hindernissen die in opdrachtvorm genomen moeten worden. veel differentiatie !
 • oorlogsroute met tandemfietsen richting Ieper of richting Heuvelland waarbij oorlogsherinneringen worden bezocht zoals de Pool of Peace,  de loopgraven van Bayernwald, de bunkers van de Lettenberg, Flanders Field Museum, ..
 • fotozoektocht met billenkar, gps-tochten, dropping, citygames, outdoor-escaperoom, boerengolf, zoek de mol, blauwers-tochten, nachtspelen, vlottentocht, kano, rafting, mountainbike, kicks, sliding, hoogteparcours, speleo, klimmuur, enz.


we beschikken over overdekte ruimtes voor indooractiviteiten bij slechte weersomstandigheden. Ook is er het dikkebusvijverhuis met restaurant en speelzaal met ±25 volksspelen en de Vaubantoren, die volledig werd gerestaureerd en uniek is om er te vergaderen of om er een receptie te houden.

En onze activiteiten aan zeer democratische prijzen:

teambuildingchallenge en schuttersparcours vanaf €12/pers, paintball vanaf €12/pers, avonturentocht vanaf €8/pers, quadrijden vanaf €14/pers, vlottentocht vanaf €9/pers, mountainbike-tandem vanaf €12/pers, enz.

Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte

10 - 500 personen

Totaalorganisatie & productie van incentive reizen en corporate events. In- & outbound DMC. Erkend Reisbureau.

Creative star organiseert uw incentive. Met een absolute garantie voor kwaliteit, originaliteit en stijl. Exclusief en klantgericht. Op zoek naar een originele teambuilding of incentive? Uw grondige briefing vertalen wij in een schitterend concepot. Waarin uw doelstelling centraal staat en originaliteit de rode draad is. Waar een ander bureau stopt, komt Creative Star pas goed op dreef.

Voor een finisching touch die uw evenement een blijvende (h)erkenning geeft. Een waterdichte organisatie met oog voor het detail. Perfectionistisch en tot in de puntjes afgewerkt. Creative Star verzorgt uw corporate of VIP-events met klasse.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u het formulier invullen.

5 - 12000 personen

Vergaderen binnenin de Vaubantoren is uniek. Het is namelijk een oud sashuis, nog gebouwd ten tijde van Louis XIV, nu volledig gerestaureerd en uitgerust met beamer, internet, volledig privé voor uw groep en .... met zicht op de schitterende 36 hect. grootte vijver en op de Kemmelberg. Dit eventueel gecombineerd met tafelen in het dikkebusvijverhuis én met echte teambuilding activiteiten: de teambuildingchallenge (een soort spel zonder grenzen met zeer originele opdrachten en in steeds wisselende teams), het schuttersparcours, de paintball eventueel met schietlappen, een oorlogsroute met tandemfietsen richting Ieper of Heuvelland, een fotozoektocht met billekarren, een dropping, boerengolf, vlottentocht, kano of raft op de vijver, quadrijden, mountainbike, gps-tocht, een citygame, enz. enz.

Alles om uw incentive, teambuilding, seminarie, personeels- of familiefeest, receptie, babyborrel, verjaardagsfeest, sportdag of evenement onvergetelijk te maken. Er is ook mogelijkheid om te blijven slapen in de dikkebusvijvergîte. En .... ook leuk om te weten: in het vijverhuis staan er een 20-tal volkssporten. De boog mag niet altijd gespannen zijn.
 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

5 - 350 personen

Speel nu zelf als kandidaat in het populaire televisieprogramma zoals je dat gewend bent van de televisie! Een presentator, hulplijnen en een zaal vol kandidaten. Wie weet de meeste makkelijke en moeilijke vragen te beantwoorden en wordt de winnaar van deze 1 tegen 100 spelshow?!

Neem samen met je collega’s, vrienden of familie deel aan dit televisiespektakel en ben zelf kandidaat in deze spannende spelshow. Iedereen kan worden uitgekozen om de uitverkorene te zijn die langs onze eigen presentator mag komen te staan. Gaat het hem lukken om alle vragen goed te hebben of wordt er al snel weer een nieuwe uitverkorene gekozen? Lukt het om iedereen weg te spelen dan word je de winnaar van deze 1 tegen 100 spelshow. Net als in het televisieprogramma krijg je per categorie de keuze uit een makkelijke en moeilijke vraag. Wie lukt het om iedereen weg te spelen en ervandoor te gaan met de enige echte 1 tegen 100 beker?!

 • Spelshow gebaseerd op televisieprogramma 1 tegen 100
 • Ga de strijdt aan tegen collega’s, familie of vrienden
 • 2,5 uur durende interactieve spelshow met enthousiaste presentator
 • Veel verschillende onderwerpen (eigen inbreng ook mogelijk!)

Wat staat jullie te wachten

De presentator van deze spelshow zal ruim op tijd aanwezig zijn om jullie ruimte om te bouwen tot studio. In deze studio zullen jullie ontvangen worden en een uitleg krijgen over hoe het spel in zijn werk gaat. Hierna zal er door een loting bekend worden gemaakt wie als eerst mag proberen om iedereen weg te spelen. Wanneer een kandidaat in de zaal af is kan hij nog steeds meespelen. Voor de beste speler tijdens de gehele spelshow is ook nog een prijs beschikbaar. Wanneer iemand af is kan hij of zij ook gevraagd worden als hulplijn door een kandidaat. Lukt het om iedereen weg te spelen dan ben je de winnaar van deze 1 tegen 100 spelshow!

Deze quiz is te spelen op een eigen locatie. Geen eigen locatie? Geen Probleem! Wij gaan graag samen met jullie op zoek naar een geschikte locatie. Het is ook mogelijk om de quiz te spelen inclusief lunch, diner of borrel. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar meer van onze coole teambuilding activiteiten? Klik op het tabblad andere activiteiten van dit bedrijf voor Crazy 88, Wie is de Rat, Escape room op locatie, Foute Bingoshow, Quiz Show Deluxe 2.0, Factcheckers, Twee tot de Zesde macht, Virtual reality, en nog veel meer….

15 - 300 personen

Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn!

Leer elkaar op een bijzonder leuke manier beter kennen. Dat is de inzet van Ranking your Team. Kom meer te weten over u zelf en uw collega’s met dit spel vol plezier en hilarische anekdotes.

Aan de hand van de meest ludieke vragen met een knipoog (welke u zelf vooraf selecteert) ranken jullie elkaar anoniem in een online enquête. De uitkomsten zullen tijdens Ranking your Team besproken worden. Per vraag schatten jullie in welke naam het meest genoemd is.

Het gehele uitje wordt begeleid door één van onze ervaren presentatoren. Zij zorgen er altijd voor dat het geen serieuze bespreking wordt, maar dat u en uw collega’s uitgedaagd worden om op de meest scherpe, humorvolle en briljante wijze de keuze voor die naam toe te lichten. U zult verrast zijn hoeveel verborgen komisch talent er in uw team zit.

Na ruim tien jaar ervaring met zeer diverse bedrijven en organisaties mogen wij ons best Ranking specialisten noemen. Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!

Ranking your Team is uitermate goed in te zetten als teambuilding of teambinding activiteit. Indien gewenst kan het ook online via Zoom begeleid worden.

Programma voorstel

14:45 - 15:00       Ontvangst en speluitleg
15:00 - 16:00       Eerste deel: Ranking your Team!
16:00 - 16:15       Pauze
16:15 - 17:15       Tweede deel: Ranking your Team!
17:15 - 17:30       Prijsuitreiking en afsluiting

Inbegrepen

 • Enquête met door jullie zelf geselecteerde vragen
 • Enthousiaste presentatie
 • Op iedere gewenste locatie mogelijk
 • Originele prijs voor het winnende team

Optioneel

 • Online presentatie via Zoom
 • Toevoeging van eigen vragen
 • Combineren met andere activiteiten
 • Engelstalige vragen/spelleiding
 • Speciale wensen? Laat het ons weten!
10 - 200 personen

Dit uniek concept combineert een avondje gokken met casinotafels aan de wereldvermaarde Belgisch bieren; u proeft, ruikt, analyseert en beantwoordt weetjes over de diverse Belgische bieren en verhoogt zo uw kans op een betere gok aan tafel. Onze biersommeliers brengen uw kennis van deze godendrank naar een hoger niveau, dit met de finale beslissing van dame fortuna.

Onderhoudend, entertainend en met een gezonde spanningsboog. Deze stijlvolle formule is uniek ter wereld en kan naar de locatie van uw keuze gebracht worden. Ideaal als receptieformule of bij dessert te voorzien.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

15 - 150 personen

Een concentratie-reactiespel waarbij vijf spelers - als "echte" jockeys - hun paard sturen. Zij moeten een perfecte puls geven zodat hun paard de grootste versnelling krijgt. De bookmaker quoteert elke deelnemer op zijn bord.

Elke koers kan gevolgd worden door 25 tot 60 genodigden. Zij ontvingen een fictief budget en kunnen bij de bookmaker inzetten op hun favoriete paard of jockey. De bookmaker betaalt uit volgens de quota op zijn bord. De presentator verslaat de koers, spoort de genodigden aan om een gokje te wagen en geeft het resultaat van de koersen. Alle genodigden komen aan bod. 

De beste spelers kunnen beloond worden met een prijs.
De paardjes kunnen vervangen worden door treintjes, auto’s, kamerlen….

Met eenzelfde mobiele 'fiets'piste organiseren we ook een sportieve animatie met fietsen op rollen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

25 - 150 personen

Over deze pagina

Een teambuilding organiseren in België begint bij WegmetdeBaas.be. Een site vol met ideeën over workshops, teambuildings, personeelsfeestjes, survivals en uitjes. Of u nu op zoek bent naar een indoor, outdoor of een sportieve bedrijfsuitstap: op WegmetdeBaas België vindt u altijd de teambuilding die u zoekt. Bedrijfsuitstapjes zoeken wordt zo wel heel gemakkelijk!