Alle uitjes van V.O.F. Cycle Centre

    Op een trendy en hippe elektrische Solex gastronomisch genieten in Valkenburg.
    Vertrek op een fluisterstille elektrische Solex en geniet van de hotspots in en om het Limburgse Valkenburg. Maak bijvoorbeeld een culinaire stop onder aan de voet van de legendarische Cauberg, of kies voor een luxe Frans getinte lunch op een bruisend terras. U maakt met behulp van onze gratis routekaart een leuke, nostalgische toer door ons prachtige Limburgse Heuvelland. U voelt de koele wind door uw haren, bespeurt de zoete reuk van bloeiende boomgaarden en kijkt uit over de weidse velden. Met z'n tweeën of in een groep, wij creëren voor iedereen het La Dolce Vita gevoel!


    Aantal personen
    Van 2 tot 30 personen

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    1 - 30 personen

    Weg met de Baas? Er op uit met familie, vrienden of collega's? Met uw haren in de wind, helemaal in de omgeving opgaan...dát is het gevoel van Cycle Center Verhuur!

    Boek een sportief, cultureel of culinair Vespa arrangement en ga op pad met een echte originele Italiaanse Vespa. Wij helpen u graag met het samenstellen van het leukste dagje uit van 1 tot 250 personen! 

    Helemaal ontspannen Vespa rijden kunt u met onze gidsbegeleide Vespatochten welke u naar eigen wens en budget kunt combineren met thema's of activiteiten.

    U ontvangt bij vertrek vakbekwame instructie en u kunt natuurlijk altijd eerst rustig oefenen op ons eigen terrein Een routekaart met aanbevelingen en twee gratis poncho's zijn altijd inbegrepen!

    Wij leveren maatwerk voor uw bedrijf en uw budget.

    Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

    1 - 250 personen

    Kies uit een van onze tweewielers en arrangementen voor uw bedrijfsuitje! Wat dacht u van een tocht op splinternieuwe e-bikes, tandems of mountainbikes, of een unieke sportieve stadstocht op de kickbike?

    Ga op eigen initiatief een mooie route rijden aan de hand van de door ons verstrekte knooppunten fietskaart, of maak gebruik van een van onze ervaren gidsen. Voor de kickbike hebben we een speciale route met de hoogtepunten van Valkenburg! We werken bij groepen groter dan 30 personen altijd samen met ervaren evenementenbureau's waardoor we u altijd passend maatwerk en topkwaliteit kunnen leveren.

    Wat dacht u van een leuk picknickarrangement afgesloten met een heerlijk diner?  Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    1 - 250 personen